Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

In welke film ontmoet Joker Harley Quinn?

Wanneer ontmoet Joker Harley Quinn?

Het begint met «games» Harley Quinn maakte haar debuut in de Batman-animatieserie uit de jaren 1990. Als ze de Joker ontmoet, is ze een jonge psychiater in Arkham Asylum — toen nog onder haar echte naam Harleen Quinzel. De grappenmaker is haar patiënt.

In welke film wordt Harley Quinn verliefd?

Ter herinnering, het achtergrondverhaal van Harley Quinn: ze is wanhopig verliefd op de Joker, die haar fysiek en psychologisch mishandelt en manipuleert. Daar lijkt in «Birds Of Prey» een einde aan te zijn gekomen.

Hoe ontmoeten Joker en Harley Quinn elkaar?

In klassieke zin leert ze de Joker kennen als zijn psychiater, maar wordt ze in vergelijking met de komische versie veel verlegener en naïever neergezet. Als de Joker zijn gevoelens voor Batman beschrijft, lijkt ze te denken dat hij het over haar heeft.

In welke film komt Harley Quinn voor het eerst voor?

Harley Quinn is te zien in de film Suicide Squad uit augustus 2016. Ze portretteerde de gelijknamige heldin in de daaropvolgende DC-speelfilm Birds of Prey: The Emancipation of Harley Quinn.In 2021 was ze een castlid in The Suicide Squad. In de drie producties wordt ze gespeeld door Margot Robbie.

Joker & Harley Koppel van de Onderwereld | Zelfmoordploeg

24 gerelateerde vragen gevonden

Hield de Joker van Harley?

De giftige relatie tussen Joker en Harley Quinn

Als gevangene in Arkham Asylum, the Joker, Dr. Harleen mishandelt Quinzel fysiek en psychologisch en probeert haar zelfs te vermoorden. Maar Harley is zich niet bewust van de manipulatie. Ze is onderdanig en toegewijd, tevreden met een beetje genegenheid.

Weiterlesen:
Wat is de zachte kant van de Emma Topper?

Waarom maakt Joker het uit met Harley?

De rol van de Joker

De scheiding van Harley is in veel opzichten het uitgangspunt en de katalysator van het complot: de ex-psychiater probeert eerst op eigen benen te staan, wat haar meer dan goed lukt.

Wie heeft Harley Quinn vermoord?

Op een dag, toen de Joker zich realiseerde dat hij liefdevolle gevoelens voor Harley ontwikkelde en dit niet wilde laten gebeuren, stopte hij haar, Harley, in een raket en schoot haar de lucht in, met de bedoeling haar ermee te doden. Ze maakte een noodlanding in Robinson Park, waar ze werd gevonden door Poison Ivy.

Hoe wordt Harley Quinn kwaadaardig?

Het werd beter na haar chemische bad, maar ze werd gek. De stugge carrièrevrouw werd een waanzinnige die er niet voor terugdeinsde haar vrouwelijke charmes te gebruiken. Als Harley bij de Joker is, wordt haar waanzin nog erger. Hij is als een drug voor haar.

hoe oud is de grappenmaker

Hij keerde terug naar Gotham rond de leeftijd van 25 en werd onze bekende held «Batman». Volgens mijn berekeningen zou Arthur Fleck aka Joker in het slechtste geval 27 jaar ouder zijn, dus 52 jaar oud.

Zijn Batman en de Joker broers?

Het bewijs suggereert eigenlijk dat Joker en Batman geen broers zijn. De film houdt echter bewust een achterdeur open met de opdracht op de foto. Een definitief antwoord kan waarschijnlijk alleen een vaderschapstest zijn — die onmogelijk is geworden na de dood van de Waynes.

Heeft de Joker een kind?

Daar ziet ze zichzelf en de Joker als een normaal gezin met twee kinderen. Als ze echter wakker wordt, lijkt Harley niet verbaasd te zijn over het nageslacht, alleen over haar huwelijk met de Joker. De theorie verklaart dit door te zeggen dat ze eigenlijk samen kinderen hadden.

Weiterlesen:
Wat is het belangrijkste bij schaken?

Wat voor soort ziekte heeft de Joker?

Vrijwillige filmcontrole — de podcast-praat over «Joker»: de Joker heeft zeker al eerder een medische diagnose gekregen. Maar niet deze, maar een andere grappenmaker. Het personage van Heath Ledger in The Dark Knight uit 2008 werd gediagnosticeerd met paranoïde schizofrenie.

Wanneer sterft Harley Quinn?

Hoewel niet gezien, werd het tragische lot van Harley Quinn aan het einde genoemd in Zack Snyder’s Ultimate Justice League-versie. In de apocalyptische Knightmare-reeks met Batman en Joker wordt vermeld dat het DC-personage stierf in de armen van de Dark Knight.

Hoe werd Harley Quinn gek?

Harleen Quinzel werd tijdens een therapiesessie verliefd op de Joker. Kort daarna was er een rel in de psychiatrische inrichting, waarbij de gevangenen uitbraken. De Joker martelde Dr. Quinzel met elektrische schokken en maakte haar compliant.

In welke film zit Harley Quinn?

Birds of Prey: The Emancipation of Harley Quinn is de achtste film in het DC Extended Universe en is een bewerking van Birds of Prey door DC Comics.

Hoe heet de film van Harley Quinn?

Roofvogels: de emancipatie van Harley Quinn.

In welke volgorde moet je de DC-films bekijken?

De volgorde van DC-films per release
 • Man van staal (2013)
 • Batman v Superman: Dageraad van Justitie (2016)
 • Suicide Squad (2016)
 • Wonder Vrouw (2017)
 • Justice League (2017)
 • Aquaman (2018)
 • Shazam! (2019)
 • Roofvogels (2020)

Waarom maakt Joker het uit met Harley?

De rol van de Joker

De scheiding van Harley is in veel opzichten het uitgangspunt en de katalysator van het complot: de ex-psychiater probeert eerst op eigen benen te staan, wat haar meer dan goed lukt.

Weiterlesen:
Is het mogelijk om met gelijmde rekeningen te betalen?

Zijn de Joker en Harley Quinn aan het daten?

In Suicide Squad had Harley Quinn nog steeds een giftige relatie met de Joker. Birds of Prey is nu een bevrijding voor de antiheldin, die de film even knap oplost.

Hoe heet het eerste deel van Harley Quinn and the Joker?

Phil Margot Robbie en Jared Leto debuteerden als Harley Quinn en Joker in Suicide Suqad.

In welke volgorde kijk jij Joker?

We willen ons daarom meer richten op de modernere bewerkingen en licht werpen op de volgorde van de nieuwere «Joker»-films op basis van hun release.
 • Batman (1989)
 • «Batman-The Animated Series» (1992-1995)
 • De donkere ridder (2008)
 • Zelfmoordploeg (2016)
 • De LEGO Batman-film (2017)
 • «Joker» (2019)

Waarom houdt Batman niet van Superman?

Dus waarom zouden Batman en Superman vechten? De aanleiding voor de ruzie tussen de twee helden is aan het begin van Batman vs. Superman niet meteen duidelijk. In zekere zin ligt de reden voor het conflict in Wayne’s eenzame en inherent achterdochtige aard.

Vorige artikel

Waarom flirten mannen als ze bezet zijn?

Volgende artikel

Zit er alcohol in gistvlechtwerk?

Ссылка на основную публикацию