Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Inactieve trillingen volvo v70, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu wordt veroorzaakt door service of de onvoorspelbare storingen met betrekking tot alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben meestal de neiging om ons al snel zorgen te maken over het minste teken van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem aan een volvo v70 moet snel worden verholpen, anders wordt het erger en worden andere componenten aangetast. Vandaag gaan we de oplossingen ontdekken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een volvo v70 die trilt bij inactiviteit. Ten eerste zullen we proberen uit te zoeken waarom uw volvo v70 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij inactief is.

Waarom trilt mijn volvo v70 bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de motieven van een volvo v70 die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen er vooral op letten dat uw volvo v70 alleen stationair schudt, als u trillingen voelt bij acceleratie op volvo v70 trillingen, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel over dit probleem te raadplegen. We kunnen al enkele onderdelen wegnemen die mogelijk de oorzaak van dit probleem zijn. Aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Aan de andere kant moet u zich ervan bewust zijn dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
volvo v70 die niet meer accelereert

Aan de andere kant is de slechte informatie dat de reden dat uw volvo v70 stationair trilt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trillingen zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun gevolgen voor het gedrag van uw volvo v70:

  • Injectie: Als de injectie van uw voertuig wordt gewijzigd en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten ervaren, alsof de auto aan het grazen was.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties ervaren in het gedrag van uw motormotor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet ontstaan ​​en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst frustrerende trigger van een volvo v70 die bij stationair trilt, zijn natuurlijk de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze meestal de neiging om hun actie te verliezen en bijgevolg nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn volvo v70 trilt bij inactiviteit?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u erin geslaagd bent het begin van uw probleem te vinden of in ieder geval de mogelijke oorzaken te verminderen, zullen we u leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem bescheiden is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede werking, kunt u er overheen komen zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw volvo v70 produceert, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: Het laatste motief voor trillingen bij stilstand op uw volvo v70 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw volvo v70 bij stationair trilt.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden volvo v70, wat te doen?

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw probleem van trillingen bij inactiviteit op volvo v70 op te lossen, als bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer tutorials over de volvo v70 wilt, ga dan naar onze categorie volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector