Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Inactieve trillingen volvo v90, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu wordt veroorzaakt door onderhoud of de onvoorspelbare storingen met betrekking tot alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We benadrukken meestal vrij snel de kleinste indicator van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem aan een volvo v90 moet zo snel mogelijk worden opgelost, anders wordt het erger en worden de ondersteunende onderdelen aangetast. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een volvo v90 die trilt bij inactiviteit. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw volvo v90 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij inactief is.

Waarom trilt mijn volvo v90 bij stationair draaien?

Dus beginnen we ons artikel met de triggers van een volvo v90 die trilt bij inactiviteit. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de organen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen specifiek aandacht besteden aan het feit dat uw volvo v90 alleen trilt bij stationair toerental, als u trillingen voelt bij acceleratie op volvo v90 trillingen, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel dat over dit probleem gaat. We kunnen al een aantal auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren doorgaans veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Wanneer remschijven volvo v90 vervangen?

Aan de andere kant is de slechte informatie dat de reden dat uw volvo v90 stationair trilt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze vibratie zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw volvo v90:

  • Injectie: als de injectie van uw voertuig beschadigd is en trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die worstelt, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen ervaren met de prestaties van uw motor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die zich niet ontwikkelen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst hinderlijke trigger van een volvo v90 die bij stationair trilt, zijn ongetwijfeld de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun functie en bijgevolg intensiveren de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt

.

Wat als mijn volvo v90 trilt bij inactiviteit?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u erin geslaagd bent de oorzaak van uw probleem te lokaliseren of in ieder geval de mogelijke triggers te verminderen, zullen we u leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede prestaties, kunt u het aan zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw volvo v90 produceert, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste oorzaak van trillingen bij stilstand op uw volvo v90 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw volvo v90 trilt bij inactiviteit.
Weiterlesen:
De airco in mijn volvo v90 is niet meer koud

Hier zijn de belangrijkste motieven en oplossingen om uw probleem van trillingen bij inactiviteit op volvo v90 op te lossen. Als het schudden bovendien niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo v90, aarzel dan niet om onze categorie volvo v90 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector