Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat 7

Het is tegenwoordig erg belangrijk om uw auto in de gaten te houden. Als u er niet het minimale routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u natuurlijk het risico dat uw auto onaangenaam wordt. gebruiken. Dit is precies de kwestie die we op deze webpagina gaan bespreken, een van de symptomen die bestuurders het meest storen is de gordelcontrolelampje op Volkswagen Passat 7 . In een poging u te helpen dit waarschuwingslampje te beoordelen, zullen we eerst ontdekken wat dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Passat 7 aangeeft, en dan in een tweede hoe verder te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Passat 7? .

Gordelcontrolelampje op Volkswagen Passat 7

Dus we beginnen met de artikelinhoud over de veiligheidsgordellampje op Volkswagen Passat 7 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u mag er maar één of één per stoel hebben, hebben als taak de bestuurder op de hoogte te stellen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt ingeschakeld wanneer het contact van uw Volkswagen Passat 7 wordt ingeschakeld. Het kan worden gecombineerd met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan voelen of niet. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van de omissie.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Passat 8 ?

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Passat 7?

We gaan nu verder met de abnormale oorzaken voor het gordellicht om Volkswagen Passat 7 . in te schakelen . Bij normaal gebruik mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt terwijl u in uw Volkswagen Passat 7 rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volkswagen Passat 7-gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is de kans groot dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Passat 7?

Nu dat we hebben de complicaties die u kunt hebben met uw gordellicht dat op uw Volkswagen Passat 7 . blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en schakel het gordellampje op het dashboard van uw Volkswagen Passat 7 . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u heeft kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem te wijten is aan een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien een eenvoudige boodschappentas de sensor kan veroorzaken en de riem kan doen oplichten lampje op uw Volkswagen Passat 7. Als u niets op uw stoelen heeft en uw sensoren defect zijn, moet u naar een reparatiewerkplaats om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro . tussen 50 en 100 euro.
  • Riemgesp sensor problemen: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om erachter te komen of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen Als u het vervangt, kunt u er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, in elk ander geval moet u 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, je moet de zekeringkast in het interieur van je Volkswagen Passat 7 nakijken.
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem vervangen op een Volkswagen Passat?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector