Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat 8

Aandacht besteden aan uw voertuig is erg belangrijk in deze moderne tijd, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u een groot risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik . Dit is precies het onderwerp waar we ons in dit artikel op gaan concentreren, een van de symptomen die autobezitters het meest storen is de gordelcontrolelampje op Volkswagen Passat 8 . In een poging u te helpen dit waarschuwingslampje te beoordelen, zullen we eerst zien waar dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Passat 8 mee overeenkomt, dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Passat 8? .

Gordelcontrolelampje op Volkswagen Passat 8

Dus we beginnen met de inhoudspagina over de veiligheidsgordelverlichting op Volkswagen Passat 8 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u heeft er misschien maar één of één per stoel, hebben als doel de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt ingeschakeld wanneer het contact van uw Volkswagen Passat 8 wordt ingeschakeld. Het kan worden gecombineerd met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan detecteren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Hoe foutcode op Volkswagen Passat 8 lezen?

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Passat 8?

We gaan nu verder met de abnormale oorzaken voor het gordellicht om Volkswagen Passat 8 . in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon gaan branden als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u kunt hebben met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt terwijl u in uw Volkswagen Passat 8 rijdt, is het mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het gordelwaarschuwingslampje Volkswagen Passat 8 gaat branden op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Passat 8?

Nu dat we hebben de problemen die u kunt hebben met uw gordellampje dat op uw Volkswagen Passat 8 . blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en schakel het gordellampje op het dashboard van uw Volkswagen Passat 8 . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u heeft kunnen onderscheiden dat uw lichtprobleem te wijten is aan een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien een eenvoudige boodschappentas de sensor kan activeren en de gordel kan verlichten lampje op uw Volkswagen Passat 8. Als u niets op uw stoelen heeft en uw sensoren defect zijn, moet u naar een automonteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro . tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je vindt er een aantal in autobreuk, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw problemen leidt, je moet een kijkje nemen in de interieurzekeringkast van je Volkswagen Passat 8.
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Passat 7, wat te doen ?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 8 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Passat 8-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector