Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touareg

Het verzorgen van uw voertuig is tegenwoordig essentieel, uiteraard, als u er niet het laagste routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u een groot risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies de kwestie waar we het vandaag over gaan hebben, een van de aanwijzingen die bestuurders het meest storen is de gordelcontrolelampje op Volkswagen Touareg . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te onderzoeken, zullen we eerst zien waar dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Touareg mee overeenkomt, dan in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Touareg? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Touareg

Dus we beginnen met het artikel over de veiligheidsgordellampje op Volkswagen Touareg . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u heeft er misschien maar één of één per stoel, moeten de bestuurder op de hoogte stellen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Volkswagen Touareg wordt ingeschakeld. Het kan worden gecombineerd met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te detecteren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede manier om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte wordt gebracht van het verzuim.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen Touareg, wat te doen?

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Touareg?

We gaan nu verder met de abnormale factoren voor het gordellicht om Volkswagen Touareg in te schakelen . Bij normaal gebruik moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt terwijl u in uw Volkswagen Touareg rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volkswagen Touareg gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Touareg?

Nu dat we hebben de complicaties die u kunt hebben met uw gordellicht dat op uw Volkswagen Touareg blijft , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en doe het gordellampje op het dashboard van uw Volkswagen Touareg . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien een eenvoudige boodschappentas de sensor soms kan veroorzaken en de riemverlichting op uw Volkswagen Touareg. Heb je niets op je stoelen en zijn je sensoren defect, dan zul je naar een monteur moeten om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen Als je hem vervangt, kun je er een paar vinden in autobreuk, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, je moet eens kijken in de zekeringkast van je Volkswagen Touareg.
Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Touareg?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touareg in de categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector