Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran 2

In deze moderne tijd is het belangrijk om uw voertuig in de gaten te houden. Sterker nog, als u er niet het minimale onderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met signalen van afwijkingen, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik. Dit is precies het thema dat we vandaag gaan bespreken, een van de aanwijzingen die autobezitters het meest storen is de gordelcontrolelampje op Volkswagen Touran 2 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken waar dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Touran 2 mee overeenkomt, dan in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Touran 2? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Touran 2

Dus we beginnen met het artikel over de veiligheidsgordel lampje op Volkswagen Touran 2 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u heeft er misschien maar één of één per stoel, moeten de bestuurder waarschuwen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt ingeschakeld wanneer het contact van uw Volkswagen Touran 2 wordt ingeschakeld. Het kan worden verbonden met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te identificeren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede manier om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gekoppeld aan een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Waardoor raakt mijn Volkswagen Touran 3 oververhit?

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Touran 2?

We gaan nu verder met de abnormale oorzaken voor het gordellicht om Volkswagen Touran 2 in te schakelen . Bij normaal gebruik moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u kunt hebben met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt terwijl u in uw Volkswagen Touran 2 rijdt, is het mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het gordelwaarschuwingslampje Volkswagen Touran 2 brandt op een lege stoel: In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Touran 2?

Nu dat we hebben de complicaties die u kunt hebben met uw gordellicht dat op uw Volkswagen Touran 2 blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en schakel het gordellampje op het dashboard van uw Volkswagen Touran 2 . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien een eenvoudige boodschappentas soms kan leiden tot de sensor en het oplichten van de riemlicht op uw Volkswagen Touran 2. Als u niets op uw stoelen heeft en uw sensoren defect zijn, moet u naar een autotechnicus gaan om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riemgesp sensor problemen: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, anders moet je het doen Als je het vervangt, kun je er een paar vinden in het breken van motorvoertuigen, anders moet je 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, je moet een kijkje nemen in de zekeringkast van je Volkswagen Touran 2 in het interieur.
Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Touran op te lossen?

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector