Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran 3

Het is in deze moderne tijd erg belangrijk om uw auto in de gaten te houden. Sterker nog, als u er niet het minste onderhoud aan uitvoert, of als u geen kennis neemt van signalen van ongewoonheden, loopt u een groot risico dat uw auto verdort. Dit is precies het thema waar we het op deze webpagina over gaan hebben, een van de tekenen die chauffeurs het meest hinderen is de gordelcontrolelampje op Volkswagen Touran 3 . In een poging u te helpen dit waarschuwingslampje te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken wat dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Touran 3 betekent, en dan in een tweede hoe verder te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Touran 3? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Touran 3

Dus we beginnen met de inhoudspagina over de veiligheidsgordellampje op Volkswagen Touran 3 . Dit of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, heeft u misschien maar één of één per stoel, met als doel de bestuurder te waarschuwen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt ingeschakeld wanneer het contact van uw Volkswagen Touran 3 wordt ingeschakeld. Het kan worden gecombineerd met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan identificeren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gekoppeld aan een pieper , om ervoor te zorgen dat u op de hoogte wordt gebracht van het weglaten.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 touchscreen werkt niet

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Touran 3?

We gaan nu over op de abnormale motieven voor het gordellicht om Volkswagen Touran 3 in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Volkswagen Touran 3 rijdt, is het in een dergelijk geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het gordelwaarschuwingslampje Volkswagen Touran 3 brandt op een lege stoel: In zo’n geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Touran 3?

Nu dat we hebben de problemen die u kunt hebben met uw gordellampje dat op uw Volkswagen Touran 3 . blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en schakel het gordellampje op het dashboard van uw Volkswagen Touran 3 . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, omdat soms een eenvoudige boodschappentas de sensor kan veroorzaken en gaat branden het gordellampje op uw Volkswagen Touran 3. Als u niets op uw stoelen heeft en uw sensoren defect zijn, moet u naar een reparatiewerkplaats om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riemgesp sensor problemen: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je kunt er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw problemen veroorzaakt, je moet een kijkje nemen in de zekeringkast van je Volkswagen Touran 3 in het interieur.
Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen Touran 2 afstellen?

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector