Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran

Het in de gaten houden van uw auto is tegenwoordig van fundamenteel belang, inderdaad, als u er niet het minimale routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen tekenen van afwijking opmerkt, loopt u het risico dat uw auto aan het afsterven is. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen concentreren, een van de symptomen die bestuurders het meest hindert, is de gordelcontrolelampje op Volkswagen Touran . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te analyseren, zullen we eerst ontdekken wat dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Touran aangeeft, en dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Touran? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Touran

Dus we beginnen met de richtlijn over de veiligheidsgordellampje op Volkswagen Touran . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u heeft er misschien maar één of één per stoel, hebben als doel de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt ingeschakeld wanneer het contact van uw Volkswagen Touran wordt ingeschakeld. Het kan worden samengevoegd met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te detecteren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede manier om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gekoppeld aan een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van het verzuim.

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Touran?

We gaan nu over op de abnormale redenen voor het gordellicht om Volkswagen Touran in te schakelen . Bij normaal gebruik moet het gewoon branden als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Volkswagen Touran rijdt, is het in een dergelijk geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volkswagen Touran-gordelwaarschuwingslampje gaat branden op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Touran 2 ?

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Touran?

Nu dat we hebben de problemen die u kunt hebben met uw gordellicht dat op uw Volkswagen Touran blijft , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en doe het gordellampje op het dashboard van uw Volkswagen Touran . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u heeft kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem te wijten is aan een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien een eenvoudige boodschappentas vaak kan leiden tot de sensor en het oplichten van de riemverlichting op uw Volkswagen Touran. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren defect zijn, moet je naar een automonteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet correct werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om erachter te komen of iets het blokkeert, anders moet je het doen Als je het vervangt, kun je er een aantal ontdekken in autobreuk, anders moet je 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw problemen leidt, u moet de zekeringkast in het interieur van uw Volkswagen Touran bekijken.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector