Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Transporter 4

Aandacht besteden aan uw auto is tegenwoordig van fundamenteel belang, als u niet het minimale onderhoud uitvoert of als u geen rekening houdt met tekenen van ongewoonheden, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op gaan concentreren, een van de tekenen die autobezitters het meest verontrusten is de gordelcontrolelampje op Volkswagen Transporter 4 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken wat dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 4 aangeeft, dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Transporter 4? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Transporter 4

Dus we beginnen met de inhoudspagina over de veiligheidsgordellampje op Volkswagen Transporter 4 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u heeft er misschien maar één of één per stoel, zullen de bestuurder informeren en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Volkswagen Transporter 4 wordt ingeschakeld. Het kan worden verbonden met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit veiligheidslampje veiligheidsgordel kan worden aangesloten met een pieper , om er zeker van te zijn dat u zich bewust bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Transporter 5 installeren?

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Transporter 4?

We gaan nu over op de abnormale motieven voor het gordellicht om Volkswagen Transporter 4 . in te schakelen . Bij normaal gebruik mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw gordelindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Volkswagen Transporter 4 rijdt, is het in een dergelijk geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volkswagen Transporter 4-gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Transporter 4?

Nu dat we hebben de complicaties die u kunt hebben met uw gordellicht dat op uw Volkswagen Transporter 4 . blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt repareer het en schakel de riemverlichting op het dashboard van uw Volkswagen Transporter 4 . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u heeft kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien een eenvoudige boodschappentas de sensor vaak kan veroorzaken en op het gordellampje op uw Volkswagen Transporter 4. Als u niets op uw stoelen heeft en uw sensoren defect zijn, moet u naar een motormonteur gaan om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, anders moet je het doen verander het, je kunt er enkele ontdekken in autobreuk, anders moet je 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw complicaties leidt, u moet de zekeringkast van uw Volkswagen Transporter 4 in het interieur bekijken.
Weiterlesen:
Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 5 loskoppelen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector