Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn volvo xc70

Het is tegenwoordig erg belangrijk om uw voertuig in de gaten te houden. Als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen nota neemt van signalen van ongewoonheden, loopt u het grootste risico dat uw auto onaangenaam wordt voor gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de symptomen die automobilisten het meest hinderen is de gordelcontrolelampje op volvo xc70 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te onderzoeken, zullen we eerst zien wat dit riemwaarschuwingslampje op de volvo xc70 aangeeft, dan in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje veiligheidsgordel blijft branden en piept op de volvo xc70? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op volvo xc70

Dus we beginnen met de artikelinhoud over de veiligheidsgordellampje op volvo xc70 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u heeft er misschien maar één of één per stoel, hebben als doel de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw volvo xc70 wordt ingeschakeld. Het kan inclusief zijn aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid of niet van een passagier op de stoelen kan detecteren. Houd er rekening mee dat u door de wegcode, evenals uw passagiers, verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslampje is een goede manier om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Deze waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Hoe de handrem afstellen op de volvo xc70?

Waarom gaat het gordellampje branden bij de volvo xc70?

We gaan nu verder met de abnormale factoren om de riemverlichting in te schakelen volvo xc70 . Bij normaal gebruik moet het gewoon branden als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt, hoewel u in uw volvo xc70 rijdt, is het mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het volvo xc70 gordelwaarschuwingslampje gaat branden op een lege stoel: In zo’n geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op de volvo xc70?

Nu dat we hebben de problemen die u kunt hebben met het lampje van uw veiligheidsgordel dat blijft branden op uw volvo xc70 , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en doe het gordellampje op het dashboard van uw volvo xc70 . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, omdat vaak een eenvoudige boodschappentas de sensor kan activeren en aan de riem kan komen licht op uw volvo xc70. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, dan moet je naar een automonteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet correct werkt, moet het indicatielampje onbedoeld gaan branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je kunt er een paar ontdekken in het breken van motorvoertuigen, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw problemen leidt, je moet eens kijken in de zekeringkast van je volvo xc70.
Weiterlesen:
Servicelampje volvo xc70 . uitschakelen

Als je meer handleidingen over de volvo xc70 wilt, ga dan naar onze categorie volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector