Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Passat 8, wat te doen?

Een probleem met uw motorvoertuig komt vaak voor, omdat recente auto’s helaas steeds moeilijker worden en bijgevolg onderhevig zijn aan steeds meer mogelijke pechgevallen. Vandaag gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Passat 8 . op te lossen . Dit is een probleem dat vooral irritant is, omdat het uw voertuig uiteindelijk tot een niet-startende of kapotte motor kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe injectie werkt, dan, wat zijn de verschillende problemen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Passat 8 injectoren? , en tot slot, hoe u ze kunt oplossen.

Wat is de bedoeling van de injectie van een Volkswagen Passat 8?

Daarom beginnen we onze inhoud door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om de storingen die ermee verband houden te begrijpen.

De injectiesysteem van een Volkswagen Passat 8 regelt de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel dat het veel nauwkeuriger is en onder druk de brandstof in de motor kan laten ontsnappen. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volkswagen Passat 8. Het voordeel van brandstofinjectie is dat u veel meer precieze dosering dan een carburateur en om een ​​beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Wat zijn de verschillende injectieproblemen op Volkswagen Passat 8?

In dit tweede deel gaan we zien de verschillende injectieproblemen en hun manifestaties die u kunt tegenkomen op uw Volkswagen Passat 8 .

Injectiepomp problemen Volkswagen Passat 8

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Volkswagen Passat 8 ontdekken, er zijn er niet veel, ze komen vrij vaak voor, maar we zullen ze hieronder schetsen:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat zal leiden tot een slecht lucht/brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding en dus het gedrag van de motor veranderen van uw Volkswagen Passat 8.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Passat 8: Als u een groot lekkageprobleem heeft, zal het eindresultaat ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en bijgevolg zal de verbranding van uw brandstof niet goed zijn
Weiterlesen:
Hoe lees ik foutcode op Volkswagen Passat?

.

Betreffende gevolgen en manifestaties van een brandstofpompprobleem op een Volkswagen Passat 8 , zul je ongetwijfeld ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Volkswagen Passat 8

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Passat 8 . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Volkswagen Passat 8-injectoren: Dit kan gebeuren door een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. Het kan dus zijn dat u een of meerdere cilinders heeft die niet goed werken.
  • Lekkende Volkswagen Passat 8-injector: Het is vrij vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Passat 8 HS: Dit is de omstandigheid wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, hij laat niets meer los.

Betreffende symptomen van injectorproblemen op uw Volkswagen Passat 8 het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe zich te ontdoen van een injectieprobleem op een Volkswagen Passat 8?

Om onze artikelinhoud op de te beëindigen injectieproblemen op Volkswagen Passat 8 , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurige analyse uw injectiepomp de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om in te grijpen op het probleem zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren, en af ​​en toe de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Passat 7 openen met een lege batterij?

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Passat 8 reinigen, aarzel niet om onze inhoud over dit onderwerp te raadplegen voor de procedure. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: het vervangen en aanschaffen van een joint kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet nog steeds de mogelijkheid hebben om het te vervangen, denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen over de injectoren die lekken op Volkswagen Passat 8, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is kapot of werkt niet meer, in het algemeen gesproken, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 8 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector