Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Touareg, wat te doen?

Een probleem met uw auto is traditioneel, omdat recente voertuigen helaas steeds moeilijker worden en bijgevolg overgeleverd aan steeds meer mogelijke pechgevallen. Vandaag gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Touareg op te lossen . Dit is een probleem dat bijzonder vervelend is, omdat het uw auto uiteindelijk tot een niet-startende of beschadigde motor kan brengen. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe injectie werkt, dan, wat zijn de verschillende problemen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Touareg injectoren , en tot slot hoe ze te repareren.

Wat is het doel van de injectie van een Volkswagen Touareg?

Daarom beginnen we ons artikel door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft om de bijbehorende storingen te achterhalen.

De injectiesysteem van een Volkswagen Touareg regelt de brandstofinname in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel dat het veel nauwkeuriger is en onder druk de brandstof in de motor kan lanceren. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren laten de brandstof in de vorm van microdruppels vrij in de cilinders van uw Volkswagen Touareg. Het voordeel van brandstofinjectie is om een ​​veel preciezere dosering te hebben dan een carburateur en een beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Wat zijn de verschillende injectieproblemen op Volkswagen Touareg?

In dit tweede deel gaan we verkennen de verschillende injectieproblemen en hun ziekteverschijnselen die u kunt tegenkomen op uw Volkswagen Touareg .

Injectiepomp problemen Volkswagen Touareg

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Volkswagen Touareg ontdekken, er zijn er niet veel, ze zijn vaak chronisch, maar we zullen ze hieronder benadrukken:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht/brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding zal veroorzaken en dus de prestaties van de motor van uw Volkswagen Touareg.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Touareg: Als u een groot lekkageprobleem heeft, zal het resultaat ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en bijgevolg zal de verbranding van uw brandstof niet worden goed
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touareg?

.

Betreffende uitkomsten en tekenen van ziekte van een brandstofpompprobleem op een Volkswagen Touareg , je zult zeker ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Volkswagen Touareg

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Touareg . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Volkswagen Touareg-injectoren: Dit kan gebeuren door een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. U heeft dus mogelijk een of meerdere cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Volkswagen Touareg verstuiver: Een verstuiver kan vaak bij de hogedrukafdichtingen lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Touareg HS: Dit is de omstandigheid wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, hij laat niets meer los.

Betreffende symptomen van injectorproblemen op uw Volkswagen Touareg het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen ondervinden met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe zich te ontdoen van een injectieprobleem op een Volkswagen Touareg?

Om ons artikel over de injectieproblemen op Volkswagen Touran , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurige analyse uw injectiepomp de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om op het probleem in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met de vervanging van de injectoren, en soms de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Volkswagen Touareg DIE in de slappe modus gaat

Met betrekking tot een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen, afhankelijk van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Touareg reinigen, aarzel niet om ons artikel over dit onderwerp te raadplegen voor het proces. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: Het vervangen en aanschaffen van een pakkingset kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet het toch kunnen vervangen, aarzel niet om ons artikel te raadplegen over de injectoren die lekken op Volkswagen Touareg, om hebben alle oplossingen voor u beschikbaar.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is beschadigd of werkt niet meer, in het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touareg, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touareg categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector