Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Een probleem met uw auto komt vaak voor, want helaas worden recente auto’s steeds moeilijker en daardoor overgeleverd aan steeds meer mogelijke pechgevallen. Vandaag gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Touran 2 op te lossen . Dit is een probleem dat bijzonder irritant is, omdat het uw auto uiteindelijk naar een niet-startende of kapotte motor kan brengen. Om dit te doen, zullen we eerst kijken hoe de injectie werkt en vervolgens wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Touran 2 injectoren? , en tot slot, hoe ze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Volkswagen Touran 2?

Daarom beginnen we onze inhoud door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om de bijbehorende storing te achterhalen.

De injectiesysteem van een Volkswagen Touran 2 regelt de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk de brandstof in de motor te lanceren. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren zullen de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volkswagen Touran 2 lozen. Het voordeel van brandstofinjectie is dat u veel meer precieze dosering dan een carburateur en om een ​​beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Wat zijn de verschillende injectiecomplicaties op Volkswagen Touran 2?

In dit tweede deel gaan we ontdekken de verschillende injectiecomplicaties en hun manifestaties die u kunt tegenkomen op uw Volkswagen Touran 2 .

Complicaties injectiepomp Volkswagen Touran 2

Om te beginnen zullen we de complicaties van de injectiepomp op uw Volkswagen Touran 2 ontdekken, er zijn er niet veel, ze komen vaak voor, maar we zullen ze hieronder schetsen:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat zal leiden tot een slecht lucht/brandstofmengsel en dus een slechte verbranding en dus het gedrag van de motor veranderen van uw Volkswagen Touran 2.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Touran 2: Als u een aanzienlijk lekkageprobleem heeft, zal het gevolg ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en daarom zal de verbranding van uw brandstof niet wees goed
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Touran 2 ?

.

Betreffende de resultaten en manifestaties van een brandstofpompprobleem op een Volkswagen Touran 2 , zul je ongetwijfeld ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren complicaties Volkswagen Touran 2

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Touran 2 . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende complicaties die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Volkswagen Touran 2-injectoren: Dit kan gebeuren door een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. U heeft dus mogelijk een of meerdere cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Volkswagen Touran 2 verstuiver: Een verstuiver kan vaak bij de hogedrukafdichtingen lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Touran 2 HS: Dit is het geval wanneer je injectoren totaal verstopt zijn of wanneer je een elektronisch probleem hebt, hij laat niets meer los.

Betreffende symptomen van injectorcomplicaties op uw Volkswagen Touran 2 het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen ondervinden met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Volkswagen Touran 2 oplossen?

Om de inhoud van ons artikel op de website af te sluiten injectiecomplicaties op Volkswagen Touran 2 , zullen we proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze complicaties op te lossen.

Als na een nauwkeurige analyse uw injectiepomp de oorzaak is van uw complicaties, zal het helaas erg moeilijk zijn om in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met de vervanging van de injectoren, en af ​​en toe de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Touran 3 dat blijft branden

Met betrekking tot een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Touran 2 reinigen, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp om de procedure te krijgen. Als het niet werkt, moet je ze vervangen.
  • Lekkende injector: Het vervangen en de aanschaf van een joint kit kost je slechts enkele tientallen euro’s, maar je moet hem toch kunnen vervangen, denk niet twee keer na en vraag advies aan onze inhoud over de injectoren die lekken op Volkswagen Touran 2, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is kapot of werkt niet meer, in het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 2 in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector