Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Touran, wat te doen?

Een probleem met uw auto komt vaak voor, omdat recente voertuigen helaas steeds complexer worden en daarom onderhevig aan steeds meer mogelijke pechgevallen. Vandaag gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Touran op te lossen . Dit is een probleem dat vooral irritant is, omdat het er uiteindelijk toe kan leiden dat uw auto niet start of de motor beschadigd raakt. Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe injectie werkt, dan, wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Touran-injectoren? , en tot slot hoe ze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Volkswagen Touran?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat je alle informatie hebt die je nodig hebt om de storing die ermee gepaard gaat te begrijpen.

De injectiesysteem van een Volkswagen Touran zorgt voor de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel dat het veel nauwkeuriger is en onder druk komt om de brandstof in de motor af te voeren. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volkswagen Touran. Het voordeel van brandstofinjectie is een veel preciezere dosering dan een carburateur en een beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding.

Wat zijn de verschillende injectieproblemen op Volkswagen Touran?

In dit tweede deel gaan we verkennen de verschillende injectieproblemen en hun symptomen die u kunt tegenkomen op uw Volkswagen Touran .

Injectiepomp problemen Volkswagen Touran

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Volkswagen Touran zien, er zijn er niet veel, ze komen vrij vaak voor, maar we zullen ze hieronder benadrukken:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht/brandstofmengsel en dus een slechte verbranding zal veroorzaken en dus de prestaties van de motor van uw Volkswagen Touran.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Touran: Als u een groot lekkageprobleem heeft, zal het eindresultaat vrijwel hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en daarom zal de verbranding van uw brandstof niet wees goed
Weiterlesen:
Remvloeistof lek Volkswagen Touran

.

Betreffende de gevolgen en symptomen van een probleem met de brandstofpomp op een Volkswagen Touran , je zult zeker ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Volkswagen Touran

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Touran . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, dit zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Volkswagen Touran-injectoren: Dit kan gebeuren als gevolg van een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. U zult dus waarschijnlijk een of meerdere cilinders hebben die niet goed werken.
  • Lekkende Volkswagen Touran-injector: Het is vrij vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Touran HS: Dit is de omstandigheid wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, hij laat niets meer los.

Betreffende ziekteverschijnselen of injectorproblemen op uw Volkswagen Touran het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe zich te ontdoen van een injectieprobleem op een Volkswagen Touran?

Om onze inhoudspagina op de te beëindigen injectieproblemen op Volkswagen Touran , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurige diagnose uw injectiepomp de belangrijkste oorzaak van uw problemen is, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om in te grijpen op het probleem zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren en soms de tank , het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen, afhankelijk van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Touran reinigen, aarzel niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te raadplegen om het proces te krijgen. Als het niet werkt, moet je ze vervangen.
  • Lekkende injector: De wijziging en de aankoop van een pakkingset kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet deze nog kunnen vervangen, aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen over de injectoren die lekken op Volkswagen Touran, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, de laatste oplossing, uw injector is kapot of werkt niet meer, in het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Indien u meer gidsen wenst over de Volkswagen Touran, ga dan naar onze Volkswagen Touran categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector