Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Een probleem met uw motorvoertuig komt vaak voor, omdat recente voertuigen helaas steeds moeilijker worden en daardoor overgeleverd aan steeds meer mogelijke pechgevallen. Op deze pagina gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Transporter 4 op te lossen . Dit is een probleem dat vooral frustrerend is omdat het uw voertuig vroeg of laat tot een niet-startende of beschadigde motoreenheid kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien hoe injectie werkt, wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Transporter 4 injectoren? , en tot slot hoe ze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Volkswagen Transporter 4?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de storing die ermee samenhangt te begrijpen.

De injectiesysteem van een Volkswagen Transporter 4 regelt de brandstofinname in de motorunit , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel dat het veel nauwkeuriger is en onder druk komt om de brandstof in de motoreenheid af te voeren. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren zullen de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volkswagen Transporter 4 afgeven. Het voordeel van brandstofinjectie is dat u veel meer precieze dosering dan een carburateur en om een ​​beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Wat zijn de verschillende injectieproblemen op Volkswagen Transporter 4?

In dit tweede deel gaan we verkennen de verschillende injectieproblemen en hun symptomen die u kunt tegenkomen op uw Volkswagen Transporter 4 .

Injectiepomp problemen Volkswagen Transporter 4

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Volkswagen Transporter 4 zien, er zijn er niet veel, ze zijn vaak hardnekkig, maar we zullen ze hieronder in detail beschrijven:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat zal leiden tot een slecht lucht/brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding en dus het gedrag van de motor veranderen unit van uw Volkswagen Transporter 4.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Transporter 4: Als u een aanzienlijk lekkageprobleem heeft, zal het resultaat ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en bijgevolg zal de verbranding van uw brandstof niet wees goed
Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 5 ombouwen tot een 5-zits?

.

Betreffende de gevolgen en symptomen van een probleem met de brandstofpomp op een Volkswagen Transporter 4 , je zult natuurlijk ervaren, een gebrek aan vermogen, je motorunit grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Volkswagen Transporter 4

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Transporter 4 . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, dit zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Volkswagen Transporter 4 injectoren: Dit kan gebeuren door een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. Het kan dus zijn dat u een of meerdere cilinders heeft die niet goed werken.
  • Lekkende Volkswagen Transporter 4 verstuiver: Het is vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een verstuiver kan lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Transporter 4 HS: Dit is de omstandigheid wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, hij laat niets meer los.

Betreffende de symptomen van injectorproblemen op uw Volkswagen Transporter 4 het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen ondervinden met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Volkswagen Transporter 4 op te lossen?

Om onze inhoudspagina op de af te ronden injectieproblemen op Volkswagen Transporter 4 , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurige analyse uw injectiepomp de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg moeilijk zijn om in te grijpen op het probleem zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vrij vaak gepaard met het vervangen van de injectoren, en soms de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Transporter, wat te doen?

Met betrekking tot een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vervuilde injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Transporter 4 reinigen, aarzel niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te raadplegen voor de procedure. Als het niet werkt, moet je ze vervangen.
  • Lekkende injector: Het vervangen en de aanschaf van een joint kit kost je slechts enkele tientallen euro’s, maar je moet het toch kunnen vervangen, denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen over de injectoren die lekken op Volkswagen Transporter 4, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is beschadigd of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector