Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

Een probleem met uw auto komt vaak voor, omdat recente auto’s helaas steeds complexer worden en daardoor steeds vaker onderhevig zijn aan mogelijke storingen. Op deze pagina gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Transporter 5 . op te lossen . Dit is een probleem dat bijzonder vervelend is, omdat het uw voertuig vroeg of laat tot een niet-startende of beschadigde motor kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe injectie werkt, wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Transporter 5 injectoren? , en tot slot, hoe u ze kunt oplossen.

Wat is de bedoeling van de injectie van een Volkswagen Transporter 5?

Daarom beginnen we onze inhoud door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om de bijbehorende storing te achterhalen.

De injectiesysteem van een Volkswagen Transporter 5 regelt de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel dat het veel nauwkeuriger is en onder druk de brandstof in de motor kan lanceren. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren lozen de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volkswagen Transporter 5. Het voordeel van brandstofinjectie is dat u veel meer precieze dosering dan een carburateur en om een ​​beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Wat zijn de verschillende injectiecomplicaties op Volkswagen Transporter 5?

In dit tweede deel gaan we ontdekken de verschillende injectiecomplicaties en hun ziekteverschijnselen die u mogelijk tegenkomt op uw Volkswagen Transporter 5 .

Complicaties injectiepomp Volkswagen Transporter 5

Om te beginnen zullen we de complicaties van de injectiepomp op uw Volkswagen Transporter 5 ontdekken, er zijn er niet veel, ze komen vaak terug, maar we zullen ze hieronder benadrukken:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat zal leiden tot een slecht lucht/brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding en dus het gedrag van de motor van uw Volkswagen Transporter 5.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Transporter 5: Als u een aanzienlijk lekkageprobleem heeft, zal het eindresultaat ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en bijgevolg zal de verbranding van uw brandstof niet goed zijn
Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volkswagen Transporter ?

.

Betreffende de resultaten en tekenen van ziekte van een brandstofpompprobleem op een Volkswagen Transporter 5 , je zult zeker voelen, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren complicaties Volkswagen Transporter 5

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Transporter 5 . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende complicaties die u mogelijk tegenkomt:

  • Vuile Volkswagen Transporter 5 injectoren: Dit kan gebeuren door een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze helemaal verstopt zijn. U heeft dus mogelijk een of meerdere cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Volkswagen Transporter 5 verstuiver: Een verstuiver kan vaak bij de hogedrukafdichtingen lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Transporter 5 HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren geheel verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, deze laat niets meer los.

Betreffende ziekteverschijnselen van injectorcomplicaties op uw Volkswagen Transporter 5 het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe zich te ontdoen van een injectieprobleem op een Volkswagen Transporter 5?

Om onze inhoud op de website af te maken injectiecomplicaties op Volkswagen Transporter 5 , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze complicaties op te lossen.

Als na een nauwkeurig onderzoek uw injectiepomp de oorzaak is van uw complicaties, zal het helaas erg moeilijk zijn om in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren en in sommige gevallen de tank , het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 6 . opnieuw in te stellen

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen, afhankelijk van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Transporter 5 reinigen, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp om de procedure te krijgen. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: Het vervangen en de aanschaf van een joint kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet nog steeds de mogelijkheid hebben om deze te vervangen, denk niet twee keer na en vraag advies aan onze inhoud over de injectoren die lekken Volkswagen Transporter 5, om over alle oplossingen te beschikken.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is beschadigd of werkt niet meer, in het algemeen gesproken, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector