Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Transporter, wat te doen?

Een probleem hebben met uw motorvoertuig is de basis, want helaas worden recente voertuigen steeds complexer en daardoor overgeleverd aan steeds meer mogelijke pechgevallen. Vandaag gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Transporter op te lossen . Dit is een probleem dat bijzonder irritant is, omdat uw auto er vroeg of laat toe kan leiden dat de motor niet start of kapot gaat. Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe injectie werkt, dan, wat zijn de verschillende problemen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Transporter injectoren , en tot slot, hoe u ze kunt oplossen.

Wat is het doel van de injectie van een Volkswagen Transporter?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door onmiddellijk te beschrijven hoe een injectiesysteem werkt, zodat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de storing die ermee samenhangt te achterhalen.

De injectiesysteem van een Volkswagen Transporter zorgt voor de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel dat het veel nauwkeuriger is en onder druk de brandstof in de motor kan lanceren. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volkswagen Transporter. Het voordeel van brandstofinjectie is om een ​​veel preciezere dosering te hebben dan een carburateur en een beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Wat zijn de verschillende injectieproblemen op Volkswagen Transporter?

In dit tweede deel gaan we zien de verschillende injectieproblemen en hun verschijningsvormen die u mogelijk tegenkomt op uw Volkswagen Transporter .

Injectiepomp problemen Volkswagen Transporter

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Volkswagen Transporter zien, er zijn er niet veel, ze komen over het algemeen vaak voor, maar we zullen ze hieronder beschrijven:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht/brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding zal veroorzaken en dus de prestaties van de motor van uw Volkswagen Transporter.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Transporter: Als u een aanzienlijk lekkageprobleem heeft, zal het gevolg ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en bijgevolg zal de verbranding van uw brandstof niet worden goed
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen op Volkswagen Transporter 4 af?

.

Betreffende resultaten en manifestaties van een brandstofpompprobleem op een Volkswagen Transporter , je zult zeker voelen, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Volkswagen Transporter

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Transporter . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende problemen die u mogelijk tegenkomt:

  • Vuile Volkswagen Transporter injectoren: Dit kan gebeuren als gevolg van een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze helemaal verstopt zijn. Het kan dus zijn dat u een of meerdere cilinders heeft die niet goed werken.
  • Lekkende Volkswagen Transporter-injector: Het is over het algemeen bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Transporter HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren geheel verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, deze laat niets meer los.

Betreffende ziekteverschijnselen of injectorproblemen op uw Volkswagen Transporter het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Volkswagen Transporter oplossen?

Om onze inhoudspagina op de te beëindigen injectieproblemen op Volkswagen Transporter , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurig onderzoek uw injectiepomp de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat meestal gepaard met het vervangen van de injectoren, en af ​​en toe de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 6 loskoppelen?

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Transporter reinigen, denk niet twee keer na om advies in te winnen van onze inhoudspagina over dit onderwerp om het proces te krijgen. Als het niet werkt, moet je ze vervangen.
  • Lekkende injector: Het vervangen en de aanschaf van een joint kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet nog steeds de mogelijkheid hebben om deze te vervangen, aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over de injectoren die lekken Volkswagen Transporter, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is kapot of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector