Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volkswagen Up!, wat te doen?

Een probleem met uw motorvoertuig is traditioneel, omdat recente auto’s helaas steeds complexer worden en daardoor aan steeds meer mogelijke pechgevallen worden blootgesteld. In dit artikel gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volkswagen Up! . Dit is een probleem dat vooral vervelend is, omdat het uw voertuig uiteindelijk tot een niet-startende of kapotte motor kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe injectie werkt, wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Volkswagen Up! injectoren , en tot slot, hoe u ze kunt oplossen.

Wat is het doel van de injectie van een Volkswagen Up!?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat je alle informatie hebt die je nodig hebt om de storing te ontdekken die eraan verbonden is.

De injectiesysteem van een Volkswagen Up! zorgt voor de brandstofinname in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft als voordeel dat het veel nauwkeuriger is en onder druk de brandstof in de motor kan lozen. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren zullen de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volkswagen Up! lozen. Het voordeel van brandstofinjectie is om een ​​veel preciezere dosering te hebben dan een carburateur en een beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Wat zijn de verschillende injectieproblemen bij Volkswagen Up!?

In dit tweede onderdeel gaan we zien de verschillende injectieproblemen en hun manifestaties waarmee u te maken kunt krijgen op uw Volkswagen Up! .

Injectiepomp problemen Volkswagen Up!

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Volkswagen Up! achterhalen, er zijn er niet veel, ze zijn vaak chronisch, maar we zullen ze hieronder beschrijven:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht/brandstofmengsel en dus een slechte verbranding veroorzaakt en dus het gedrag van de motor verandert van uw Volkswagen Up!.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volkswagen Up!: Als u een groot lekkageprobleem heeft, zal het eindresultaat vrijwel hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u heeft niet genoeg druk en daardoor zal de verbranding van uw brandstof niet goed zijn
Weiterlesen:
Waar vind je de knipperlichtzekering op Volkswagen Up! ?

.

Betreffende de resultaten en manifestaties van een brandstofpompprobleem op een Volkswagen Up! , je zult zeker ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Volkswagen Up!

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Volkswagen Up! . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, dit zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Volkswagen Up! injectoren: Dit kan gebeuren door slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. U heeft dus mogelijk een of meerdere cilinders die niet goed werken.
  • Lekke Volkswagen Up! injector: Het is vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, het kan ook, meer zelden, barsten of breken.
  • Injector Volkswagen Up! HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, hij laat niets meer los.

Betreffende symptomen van injectorproblemen op uw Volkswagen Up! het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen ondervinden met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Volkswagen Up! op te lossen?

Om onze inhoudspagina op de af te ronden injectieproblemen bij Volkswagen Up! , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurig onderzoek uw injectiepomp de belangrijkste oorzaak van uw problemen is, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om op het probleem in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren, en in sommige gevallen de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Up!, wat te doen?

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen, afhankelijk van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volkswagen Up! reinigen, aarzel niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te raadplegen om het proces te volgen. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: De wijziging en de aanschaf van een pakkingset kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet deze toch kunnen vervangen, raadpleeg onze inhoudspagina over de injectoren die lekken op Volkswagen Up! , om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste remedie, uw injector is kapot of werkt niet meer, in het algemeen gesproken, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Wilt u meer handleidingen over de Volkswagen Up!, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector