Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Volvo S90, wat te doen?

Het hebben van een probleem met uw motorvoertuig is traditioneel, omdat recente auto’s helaas steeds moeilijker worden en bijgevolg aan steeds meer mogelijke storingen worden blootgesteld. Vandaag gaan we proberen je te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Volvo S90 op te lossen . Dit is een probleem dat vooral frustrerend is, omdat het uw voertuig uiteindelijk naar een niet-startende of beschadigde motoreenheid kan brengen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken hoe injectie werkt en vervolgens wat zijn de verschillende problemen die kunnen bestaan ​​op een Volvo S90 injectoren , en tot slot, hoe deze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Volvo S90?

Daarom beginnen we onze inhoud door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de storing te ontdekken die eraan verbonden is.

De het injectiesysteem van een Volvo S90 regelt de brandstofinlaat in de motoreenheid , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk te komen om de brandstof in de motorunit vrij te laten komen. De injectiepomp zorgt voor het onder druk brengen van de brandstof en het overbrengen naar de injectoren, en de injectoren ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Volvo S90. Het voordeel van brandstofinjectie is dat de dosering veel nauwkeuriger is dan bij een carburateur en dat hierdoor een beter lucht / brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk wordt.

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Volvo S90, wat te doen?

Wat zijn de verschillende injectiecomplicaties op de Volvo S90?

In dit tweede onderdeel gaan we ontdekken de verschillende injectiecomplicaties en hun ziekteverschijnselen die u op uw Volvo S90 kunt tegenkomen .

Complicaties van injectiepompen Volvo S90

Om te beginnen zullen we de complicaties van de injectiepomp op uw Volvo S90 ontdekken, er zijn er niet veel, ze zijn vrij vaak chronisch, maar we zullen ze hieronder beschrijven:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht / brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding zal veroorzaken en dus de prestaties van de motor zal veranderen eenheid van uw Volvo S90.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Volvo S90: Als u een groot lekprobleem heeft, zal het gevolg ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u niet genoeg druk zult hebben en daardoor de verbranding van uw brandstof niet zal zijn goed

.

Betreffende de resultaten en tekenen van ziekte van een probleem met de brandstofpomp op een Volvo S90 , je zult natuurlijk ervaren, een gebrek aan vermogen, je motorunit grazen, donkere rookemissies …

Injectoren complicaties Volvo S90

Nu gaan we verder de injector problemen op Volvo S90 . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende complicaties die u kunt tegenkomen:

  • Vervuilde Volvo S90-injectoren: Dit kan gebeuren als gevolg van een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. Mogelijk beschikt u dus over een of meer niet goed werkende cilinders.
  • Lekkende Volvo S90-injector: het is vrij vaak dat een injector bij de hogedrukafdichtingen kan lekken, maar ook, in zeldzame gevallen, kan worden gebarsten of gebroken.
  • Injector Volvo S90 HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, laat deze niets los.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op de Volvo S90, wat te doen?

Betreffende de symptomen van injectorcomplicaties op uw Volvo S90 het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen ondervinden met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Volvo S90 oplossen?

Om onze inhoud op de website af te sluiten injectie complicaties op Volvo S90 , zullen we proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze complicaties op te lossen.

Als na een nauwkeurige analyse uw injectiepomp de oorzaak is van uw complicaties, zal het helaas erg moeilijk zijn om op het probleem in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren en soms de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Volvo S90 reinigen, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp om de procedure te krijgen. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: de wijziging en de aanschaf van een gezamenlijke kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet deze nog kunnen wijzigen, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over de injectoren die lekken op de Volvo S90 , om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is beschadigd of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.
Weiterlesen:
Waar is de starter op de Volvo S90?

Als je meer tutorials over de Volvo S90 wilt, ga dan naar onze Volvo S90-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector