Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Passat 7, wat kan ik doen?

Ondanks dat auto’s steeds compacter worden, geniet men op de meeste moderne auto’s graag van een fors transportvolume. Ga je op vakantie, winkelen of verhuizen, dan is de kofferbak van je Volkswagen Passat 7 een grote en zeer belangrijke ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Passat 7 vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar wellicht vindt u dit artikel nuttig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak te openen van een Volkswagen Passat 7.

Kofferbakslot Volkswagen Passat 7 vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen de oorsprong van een Volkswagen Passat 7 kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde problemen zijn.

Volkswagen Passat 7 aansluitdraden kofferbakslot doorgeknipt

Eerste verklaring voor een vastzittende kofferbak op Volkswagen Passat 7. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot mogelijk met geweld of door schokken zijn losgeraakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Passat 7 als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Passat 7 is geblokkeerd als gevolg van een elektrisch probleem.

Volkswagen Passat 7 kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Passat 7 dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na een tijdje geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kapot gaan. In een dergelijk geval activeert de werking van de romphandgreep het mechanisme niet meer. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Passat 8, wat te doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Passat 7 kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorsprong van het probleem in de meeste gevallen al vaststaat. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Passat 7 openen?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Volkswagen Passat 7 , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Volkswagen Passat 7 openen met het binnenslot

.

De eerste kans: het kofferbakslot van uw Volkswagen Passat 7 is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk beschadigd of u heeft een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen weet het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Volkswagen Passat 7 te ontgrendelen .

Open kofferbak geplakt Volkswagen Passat 7 met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Volkswagen Passat 7 is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Volkswagen Passat 7 van binnenuit schoon te maken en te smeren. Dit middel kan u mogelijk de mogelijkheid bieden om uw afgesloten kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Passat 8 ?

Open geblokkeerde achterklep Volkswagen Passat 7, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Passat 7 is geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen aan de binnenkant van je motorrijtuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij lukt het niet om de afgesloten kofferbak van uw Volkswagen Passat 7 . te openen , we raden u aan om naar uw monteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector