Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Passat, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat auto’s de neiging hebben steeds compacter te worden, geniet men graag van een aanzienlijk transportvolume op de meest recente voertuigen. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Volkswagen Passat is een grote en zeer belangrijke ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Passat vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar dit artikel kan nuttig zijn als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Volkswagen Passat te openen.

Achterklepslot Volkswagen Passat zit vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen de oorsprong van een Volkswagen Passat kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in veel gevallen zullen het dezelfde problemen zijn die erbij komen kijken.

Volkswagen Passat kofferbakvergrendeling aansluitdraden doorgesneden

Eerste oorzaak van een kofferbak vast op Volkswagen Passat . Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook problemen met uw achterlichten veroorzaken, die kunnen worden veroorzaakt door een soortgelijke kabelboom. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Passat als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Passat is geblokkeerd als gevolg van een elektrisch probleem.

Volkswagen Passat kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Passat dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het op de lange termijn geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kapot gaan. In een dergelijk geval activeert de werking van de romphendel het mechanisme niet meer. U kunt het activeringsgeluid nog steeds horen, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Passat 7 trekt naar links, wat te doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Passat-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Passat openen?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Volkswagen Passat , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Het openen van een vastzittende kofferbak Volkswagen Passat met het binnenslot

.

Eerste kans, het kofferslot van uw Volkswagen Passat is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk kapot of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite is niet iedereen zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Volkswagen Passat te ontgrendelen .

Open kofferbak vast Volkswagen Passat met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Volkswagen Passat is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u in uw auto een ontvetter om het slot van uw Volkswagen Passat schoon te maken en te smeren . Deze remedie kan u de mogelijkheid geven om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 plaatsen?

Open geblokkeerde achterklep Volkswagen Passat, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Als laatste laatste mogelijkheid is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Passat geblokkeerd is als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is terechtgekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te hebben en probeer met een tang zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Volkswagen Passat niet openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector