Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Volkswagen T-roc, wat kan ik doen?

Ondanks dat auto’s de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, mag men op de meeste recente auto’s graag genieten van een aanzienlijk transportvolume. Ga je op vakantie, winkelen of verhuizen, dan is de kofferbak van je Volkswagen T-roc een grote en zeer belangrijke ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen T-roc vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons specifiek concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar misschien vindt u deze inhoudspagina handig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak te openen van een Volkswagen T-roc.

Kofferbakslot Volkswagen T-roc vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de bronnen van een Volkswagen T-roc kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, hoewel het in de meeste gevallen om dezelfde problemen gaat.

Volkswagen T-roc verbindingsdraden kofferbakslot doorgeknipt

Eerste oorzaak voor een vastzittende kofferbak op Volkswagen T-roc. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk verband houden met een vergelijkbare kabelboom. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoudspagina over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen T-roc als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), er is een goede kans dat de achterklep van uw Volkswagen T-roc geblokkeerd is door een elektrisch probleem.

Volkswagen T-roc kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen T-roc dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval activeert de actie van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Wanneer schokbrekers vervangen Volkswagen T-roc?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen T-roc koffer

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks dat de oorzaak van het probleem over het algemeen al bekend is. Het is mogelijk dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren… ) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in de gesloten stand houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen T-roc openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a hebben ontdekt kofferbak vast op Volkswagen T-roc , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Volkswagen T-roc openen met het binnenslot

.

De eerste kans is dat het kofferbakslot van uw Volkswagen T-roc volledig geblokkeerd is, de buitenkruk kapot is of u heeft een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen weet het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Volkswagen T-roc te ontgrendelen .

Open kofferbak vast Volkswagen T-roc met smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Volkswagen T-roc is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Volkswagen T-roc van binnenuit schoon te maken en te smeren. Deze oplossing kan u de mogelijkheid geven om uw afgesloten kofferbak opnieuw te bedienen.

Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen T-roc te repareren?

Open geblokkeerde achterklep Volkswagen T-roc, probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen T-roc is geblokkeerd door een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen uit de binnenkant van je motorrijtuig te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij lukt het niet om de afgesloten kofferbak van uw Volkswagen T-roc te openen , we raden u aan om naar uw monteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Voor meer tips over de Volkswagen T-roc kunt u een kijkje nemen in de categorie Volkswagen T-roc.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector