Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Touran 2, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men graag van een groot transportvolume op de meeste recente auto’s. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of gaat verhuizen, de kofferbak van uw Volkswagen Touran 2 is een grote en zeer nuttige ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Touran 2 vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons specifiek concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u zou deze inhoudspagina nuttig kunnen vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak te openen van een Volkswagen Touran 2.

Kofferbakslot Volkswagen Touran 2 vast, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de oorsprong van een Volkswagen Touran 2 kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde problemen zijn waar het om gaat.

Volkswagen Touran 2 verbindingsdraden kofferbakslot doorgeknipt

Eerste verklaring voor een vastzittende kofferbak op Volkswagen Touran 2. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of door schokken zijn losgeraakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoudspagina over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Touran 2 als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), is er een goede kans dat de achterklep van uw Volkswagen Touran 2 is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Volkswagen Touran 2 kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Touran 2 dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kapot gaan. In een dergelijk geval activeert de actie van de kofferbakhendel het systeem niet meer. Je merkt misschien nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de mechanismen die draaien.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Touran

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Touran 2 kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ook al is de oorsprong van het probleem in de meeste gevallen al bekend. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Touran 2 openen?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Volkswagen Touran 2 , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Volkswagen Touran 2 openen met het binnenslot

.

De eerste mogelijkheid is dat het kofferbakslot van uw Volkswagen Touran 2 volledig is geblokkeerd, de externe handgreep is beschadigd of dat u een elektrisch probleem heeft. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In werkelijkheid is niet iedereen zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Volkswagen Touran 2 te ontgrendelen .

Open kofferbak geplakt Volkswagen Touran 2 met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Volkswagen Touran 2 is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Volkswagen Touran 2 schoon te maken en te smeren. Dit middel zou u de mogelijkheid kunnen geven om uw afgesloten kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Touran 3 blijft branden, wat te doen?

Open geblokkeerde achterklep Volkswagen Touran 2, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Touran 2 is geblokkeerd door een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen aan de binnenkant van je auto te verwijderen om zo veel mogelijk open toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij de afgesloten kofferbak van uw Volkswagen Touran 2 . niet kunnen openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector