Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Touran 3, wat kan ik doen?

Ondanks dat auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, is men blij dat men kan genieten van een belangrijk transportvolume op de meest recente auto’s. Of je nu op vakantie gaat, boodschappen doet of gaat verhuizen, de kofferbak van je Volkswagen Touran 3 is een grote en zeer nuttige ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Touran 3 vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoud mogelijk nuttig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak te openen van een Volkswagen Touran 3.

Kofferbakslot Volkswagen Touran 3 vast, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de wortels van een Volkswagen Touran 3 kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in veel gevallen zullen het dezelfde complicaties zijn waar het om gaat.

Volkswagen Touran 3 verbindingsdraden kofferbakslot doorgeknipt

Eerste verklaring voor een vastzittende kofferbak op Volkswagen Touran 3. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot zijn losgeraakt door geweld of door schokken. Dit probleem zorgt ervoor dat de buitenste handgreep van de kofferbak niet reageert en kan mogelijk net zo goed complicaties veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Touran 3 als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Touran 3 is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Volkswagen Touran 3 kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Touran 3 dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kapot gaan. In een dergelijk geval activeert de werking van de romphendel het mechanisme niet meer. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Touran 3 kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Touran 3 openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a kofferbak vast op Volkswagen Touran 3 , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Volkswagen Touran 3 openen met het binnenslot

.

De eerste kans: het kofferbakslot van uw Volkswagen Touran 3 is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk beschadigd of u heeft een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen weet het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Volkswagen Touran 3 te ontgrendelen .

Open kofferbak geplakt Volkswagen Touran 3 met een smeermiddel spray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Volkswagen Touran 3 is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Volkswagen Touran 3 schoon te maken en te smeren. Deze oplossing geeft u mogelijk de mogelijkheid om uw afgesloten kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran 3 updaten?

Open geblokkeerde achterklep Volkswagen Touran 3, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Touran 3 is geblokkeerd door een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen aan de binnenkant van je auto te verwijderen om zo veel mogelijk open toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij de afgesloten kofferbak van uw Volkswagen Touran 3 . niet kunnen openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 3 in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector