Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Touran, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men graag van een groot transportvolume op de meeste moderne auto’s. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of gaat verhuizen, de kofferbak van uw Volkswagen Touran is een grote en zeer belangrijke ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Touran vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar deze inhoud kan nuttig zijn als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Volkswagen Touran te openen.

Kofferbakslot Volkswagen Touran zit vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de bronnen van een Volkswagen Touran kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen divers zijn, maar in de meeste gevallen zullen het om dezelfde problemen gaan.

Volkswagen Touran aansluitdraden kofferbakslot doorgeknipt

Eerste verklaring voor een vastzittende kofferbak op Volkswagen Touran. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan net zo goed problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk zijn aangesloten op een vergelijkbare kabelboom. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten van Volkswagen Touran als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Touran is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Volkswagen Touran kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Touran dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval wordt het systeem niet meer geactiveerd door de werking van de romphandgreep. U hoort mogelijk nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Waar is de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran 3?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Touran koffer

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorsprong van het probleem over het algemeen al bekend. Het is mogelijk dat u iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak heeft gestoken en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Touran openen?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Volkswagen Touran , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Volkswagen Touran openen met het binnenslot

.

De eerste kans is dat het kofferbakslot van uw Volkswagen Touran volledig is geblokkeerd, de externe handgreep is beschadigd of dat u een elektrisch probleem heeft. In een dergelijk geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Volkswagen Touran te ontgrendelen .

Open kofferbak geplakt Volkswagen Touran met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Volkswagen Touran is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u in uw auto een ontvetter om het slot van uw Volkswagen Touran schoon te maken en te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid geven om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Touran 2

Open geblokkeerde achterklep Volkswagen Touran, probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Touran geblokkeerd is door een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te halen om zo veel mogelijk open toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij kunt de afgesloten kofferbak van uw Volkswagen Touran niet openen , raden we u aan om naar uw automonteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis heeft ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als je meer gidsen over de Volkswagen Touran nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Touran-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector