Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Up!, wat kan ik doen?

Ook al worden voertuigen steeds compacter, toch geniet men graag van een aanzienlijk transportvolume op de meest recente auto’s. Ga je op vakantie, winkelen of verhuizen, dan is de kofferbak van je Volkswagen Up! is een grote en zeer praktische ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Up! zit vast? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons specifiek concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoud mogelijk handig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Volkswagen Up! te openen.

Kofferbakslot Volkswagen Up! vast, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen de roots van een Volkswagen Up! kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen divers zijn, maar in de meeste gevallen gaat het om dezelfde complicaties.

Volkswagen Up! verbindingsdraden kofferbak doorgesneden

Eerste verklaring voor een vastzittende kofferbak op Volkswagen Up!. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot mogelijk door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de buitenste handgreep van de kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook complicaties veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten van Volkswagen Up! als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Up! is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Volkswagen Up! kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Up! dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het op de lange termijn mogelijk dat het mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kapot gaan. In een dergelijk geval activeert de actie van de kofferbakhendel het systeem niet meer. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Waar vind je de kilometertellerzekering op Volkswagen Up! ?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Up! kofferbak

Tot slot een laatste mogelijkheid, ook al is de oorsprong van het probleem meestal al bekend. Het is mogelijk dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren… ) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in de gesloten stand houdt.

Hoe maak je een vastzittende koffer Volkswagen Up! open?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Volkswagen Up! , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak openen Volkswagen Up! met het binnenslot

.

Eerste kans, het kofferbakslot van uw Volkswagen Up! volledig geblokkeerd is, kan de externe handgreep beschadigd zijn of heeft u een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Volkswagen Up! .

Open kofferbak vast Volkswagen Up! met een smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Volkswagen Up! is misschien vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u in uw auto een ontvetter om het slot van uw Volkswagen Up! schoon te maken en te smeren. Deze oplossing geeft u mogelijk de mogelijkheid om uw afgesloten kofferbak opnieuw te bedienen.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Up!

Open geblokkeerde achterklep Volkswagen Up!, probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Tot slot, laatste mogelijkheid, het is mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Up! is geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen uit de binnenkant van je motorrijtuig te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij de afgesloten kofferbak van uw Volkswagen Up! , raden we u aan om naar uw monteur te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Up!, aarzel dan niet om onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector