Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op volvo xc70, wat kan ik doen?

Ondanks dat auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men met de meeste recente auto’s graag van een fors transportvolume. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of gaat verhuizen, de kofferbak van uw volvo xc70 is een grote en zeer belangrijke ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw volvo xc70 vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoudspagina mogelijk nuttig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak te openen van een volvo xc70.

Kofferbakslot volvo xc70 zit vast, waarom?

Dus laten we onze richtlijn beginnen de wortels van een volvo xc70 kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, hoewel het in de meeste gevallen om dezelfde complicaties gaat.

volvo xc70 verbindingsdraden kofferbakslot doorgeknipt

Eerste reden voor een kofferbak vast op volvo xc70. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld zijn losgeraakt of door schokken zijn veroorzaakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook complicaties veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk worden veroorzaakt door dezelfde kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoudspagina over het vervangen van de lampen van de achterlichten van de volvo xc70 als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw volvo xc70 is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

volvo xc70 kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw volvo xc70 dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het op lange termijn mogelijk dat het mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval wordt het systeem niet meer geactiveerd door de werking van de romphandgreep. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn volvo xc70

Er zit iets vast in het slot van mijn volvo xc70 kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem doorgaans al vastgesteld. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe open ik een vastzittende kofferbak volvo xc70?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op volvo xc70 , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak volvo xc70 openen met het binnenslot

.

De eerste kans: het kofferbakslot van uw volvo xc70 is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk kapot of u heeft een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw volvo xc70 te ontgrendelen .

Open kofferbak volvo xc70 geplakt met een smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw volvo xc70 is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u in uw auto een ontvetter om het slot van uw volvo xc70 schoon te maken en te smeren. Deze oplossing geeft u mogelijk de mogelijkheid om uw afgesloten kofferbak opnieuw te bedienen.

Weiterlesen:
Stuur dat piept op de volvo xc70?

Open geblokkeerde achterklep volvo xc70, probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw volvo xc70 is geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is terechtgekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te halen om zo veel mogelijk open toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij kunt de afgesloten kofferbak van uw volvo xc70 . niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Mocht u nog vragen hebben over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector