Krassen verwijderen

/Krassen verwijderen
Krassen verwijderen2019-03-07T12:03:33+00:00

BAS 79

Krassen in de lak.

Vandalisme krassen, net dat paaltje of een ongelukje met winkelwagentje of kinderfiets zijn voorbeelden van het ontstaan van ontsierende krassen in uw auto. Tot voor kort werd dit gerepareerd door de traditionele schadehersteller die het gehele plaatdeel van uw auto over moest spuiten. Kosten: vele honderden tot duizenden euro’s! Nu hoeft dit niet meer. Met een nieuwe techniek kunnen, in veel gevallen, krassen voor 85 tot 100 % hersteld worden. Dit voor een fractie van de kosten van spuiten van uw auto.

Laat uw krassen voordelig verwijderen!

Werkwijze bij het verwijderen van krassen in de lak van de auto:

Allereerst wordt bij krassen verwijderen bepaald of de kras met alleen schuren en/of polijsten kan worden verwijderd, of dat inleg met speciale autolak nodig is. Dat kunt u zelf ook voelen. Als u met uw nagel over de kras gaat en er in blijft steken, is de kras diep. Deze kras herstellen wij door opnieuw autolak in de kras te injecteren. Na het uitharden van de lak schuren en polijsten wij de kras.

Vanaf 2016 hanteren wij een nieuwe manier van krassen camoufleren: de basislak  ( kleurlaag ) wordt eerst dun in de kras aangegracht. Daarna injecteren wij de kras met een hars. De hars wordt na uitharding microfijn geschuurd en gepolijst. Dit geeft een duurzamer resultaat!

Krassen laten verwijderen bij Autoschadebedrijf: 1500 euro!, Bij Bas 95% weg voor een kwart van de prijs!
Dhr. C. van Vliet

Ingebrande vogelpoep

Vogeluitwerpselen die inbranden maar ook vliegenlijkjes met inwerkend zuur hebben in grote mate invloed op de moderne watergedragen lakken die tegenwoordig worden gebruikt i.v.m. milieueisen. Ook de kracht van de zon in combinatie met de zuurgraad van vogelpoep en vliegen doet de lak van uw auto geen goed. Ons advies is altijd de uitwerpselen zo snel mogelijk te verwijderen en deze vooral niet in de brandende zon te laten zitten. Mocht het toch gebeuren omdat u er niet zo snel bij kon zijn, dan kan BAS  de ontstane schade in de meeste gevallen volledig te verwijderen. Wij gebruiken hier diverse methoden voor.
  • Geen kleurverschil tussen plaatdelen

  • Veel goedkoper dan spuiten

  • Veel sneller: binnen een paar uur klaar!

  • Geen aantasting no-cliam verzekering.

  • Ook voor ingebrande voegelpoep

Reserveer hier uw behandeling:

Reserveer hier