Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kun je WhatsApp en Telegram tegelijkertijd gebruiken?

Kun je berichten van Telegram naar WhatsApp sturen?

Ook het verzenden en ontvangen van foto’s en video’s is mogelijk, en sinds de laatste update worden ook spraakberichten van Telegram naar Whatsapp verzonden en vice versa.

Hoe Telegram WhatsApp te krijgen?

Voor Android:
 1. Open in WhatsApp de chat die je wilt overzetten naar Telegram.
 2. Klik op de drie puntjes rechtsboven.
 3. Klik op het uitgevouwen menu onder «Meer» en selecteer nu de optie «Chat exporteren».
 4. Selecteer vervolgens «Telegram» in de lijst.
 5. Zoek de chat in de Telegram-app.

Wat is er beter aan Telegram dan WhatsApp?

Net als bij Whatsapp is er een webvariant waarmee je berichten kunt lezen en schrijven in de browser op de computer. Telegram is ook gratis. Chats zijn echter niet standaard versleuteld. In dit opzicht is zelfs WhatsApp beter, hier is codering geldig voor alle chats.

Waarom zou je Telegram verwijderen?

Telegram verwijderen: dit zijn de argumenten
 1. End-to-end encryptie is niet standaard. …
 2. Uw metadata worden vastgelegd. …
 3. Telegram kent uw telefoonboek. …
 4. Telegram negeert kritische vragen. …
 5. De servercode is niet openbaar. …
 6. De Telegram-server weet wat u typt.

Gebruik WhatsApp op maximaal vier apparaten — dankzij de bètaversie voor meerdere apparaten

16 gerelateerde vragen gevonden

Waarom stappen zovelen over van WhatsApp naar Telegram?

Een van de belangrijkste redenen om over te stappen van WhatsApp naar Telegram is gegevensbeveiliging. Om WhatsApp krediet te geven, versleutelt het chats end-to-end. Middelen: Berichten die u op WhatsApp schrijft, kunnen alleen door u en uw tegenpartij worden gelezen.

Weiterlesen:
Hoeveel keizers zijn er nog in de wereld?

Ben je anoniem op Telegram?

Maar: net als bij andere koeriersdiensten moeten Telegram-gebruikers een telefoonnummer opgeven ter verificatie. Veel gebruikers willen echter anoniem blijven tijdens het chatten en vragen zich af of ze zich ook zonder telefoonnummer bij Telegram kunnen registreren. Kortom, het antwoord is nee.

Wat is het voordeel van Telegram?

Telegram biedt de mogelijkheid om zeer grote chatgroepen en nieuwskanalen aan te maken en tegelijkertijd berichten naar duizenden ontvangers te sturen. Inhoud op Telegram wordt niet gemodereerd. Daarom is de app ook wijdverspreid onder aanhangers van complottheorieën en rechtsextremisten.

Waarom zou u Telegram gebruiken?

Telegram is er voor iedereen die snel, betrouwbaar en vooral veilig wil kunnen berichten en bellen. Voor zakelijke gebruikers en kleine teams zijn de royale groepsgrootte, desktop-apps en de mogelijkheid om met elk bestandstype te chatten handig.

Wie gebruikt Telegram?

Telegram is een van de meest populaire messengers in Duitsland en wereldwijd en was in januari 2021 de app met de meeste downloads wereldwijd. Sinds augustus 2021 is de app wereldwijd meer dan 1 miljard keer gedownload. Vanaf juni 2023 waren er wereldwijd meer dan 700 miljoen maandelijkse actieve Telegram-gebruikers.

Hoeveel kost het om Telegram te gebruiken?

Telegram is online en gratis beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS, Android en Windows Phone. De tool kan tegelijkertijd op alle apparaten worden geïnstalleerd. Berichten worden automatisch gesynchroniseerd met een onbeperkt aantal telefoons, tablets en pc’s.

Kun je een status op Telegram maken?

Sindsdien kunnen gebruikers zogenaamde «statusupdates» met foto’s en video’s voor hun contacten publiceren. De vermeldingen verdwijnen automatisch na 24 uur.

Weiterlesen:
Kun je lavendel overwinteren in de bloembak?

Wat betekent de blauwe stip op Telegram?

Veeg gewoon de respectievelijke gelezen chat nogmaals naar rechts om de optie ongelezen in blauw aan de linkerkant weer te geven. Druk op ongelezen om de chat dienovereenkomstig te markeren. Nu wordt er een grote stip naast de chat geplaatst als markering.

Hoe berichten van Telegram doorsturen naar WhatsApp?

Open op Android een WhatsApp-chat, tik op ⋮ > Chat exporteren en selecteer vervolgens Telegram in het menu Delen: met WhatsApp voor iOS kun je chats ook rechtstreeks vanuit de chatlijst exporteren. Veeg naar links op een chat en vervolgens op ‘…’ > Chat exporteren.

Hoe lang worden Telegram-berichten bewaard?

Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen. Aangezien Telegram het telefoonnummer gebruikt voor identificatie, wordt dit ook opgeslagen. Daarnaast worden de volgende metadata 12 maanden bewaard: IP-adres.

Waar worden de afbeeldingen van Telegram opgeslagen?

Op Android-smartphones worden alle Telegram-foto’s hier opgeslagen: storage/Android/data/org. telegram. boodschapper/cache. Daar vind je ook afbeeldingen die je nog niet handmatig hebt gedownload zoals hierboven beschreven.

Heeft de politie toegang tot WhatsApp?

Het is dus mogelijk om Skype-gesprekken of WhatsApp-chats te onderscheppen, maar niet om informatie terug te halen die op de computer of mobiele telefoon is opgeslagen, zoals foto’s of andere documenten die de gebruiker op de harde schijf had opgeslagen.

Wie kan mij zien op Telegram?

Configureer in Telegram wie mijn nummer kan zien

Selecteer «Instellingen». Tik op «Privacy en beveiliging». Selecteer «Contacten». Bepaal hier of iedereen, alleen je contacten of niemand je telefoonnummer kan zien.

Waarom sturen vreemden mij een bericht op Telegram?

Een simpele reden voor een onverwacht bericht van een vreemde contactpersoon is dat ze het telefoonnummer verkeerd hebben getypt en per ongeluk uw nummer hebben ingevoerd. Het kan ook zijn dat je telefoonnummer al is gebruikt en je daardoor berichten ontvangt van vreemden op Telegram.

Weiterlesen:
Wat vinden extraverte mensen leuk?

Wat is het nadeel van Telegram?

Dit zijn de nadelen van Telegram
 • Het eerste grote nadeel is dat de standaardchats niet end-to-end versleuteld zijn. …
 • Bovendien staat in de voorwaarden voor gegevensbescherming dat cloudchats worden gescreend om phishing of spam te voorkomen.

Heeft Telegram toegang tot mijn contacten?

Telegram toegang geven tot contacten? Telegram wil toegang tot uw contacten wanneer u de app gebruikt. U moet dit tijdens de installatie bevestigen of afwijzen. Enerzijds is dat best praktisch, aangezien je direct weet welk contact uit je adresboek ook gebruiker is van de app.

Kun je zien of iemand online is op Telegram?

Met Telegram kunt u de online status van de corresponderende contactpersoon in het chatvenster zien. Dit laat zien wanneer de Telegram-deelnemer voor het laatst actief was in de Messenger-app. Voor sommige gebruikers is er alleen de informatie «laatst recent gezien».

Hoe vind je iemand op Telegram?

Volg deze stappen:
 1. Open de hoofdweergave van Telegram.
 2. Tik op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek.
 3. Voer de gebruikersnaam in.
 4. Selecteer het item dat u zoekt in de lijst met resultaten.
 5. Start een chat op de normale manier (of als een geheime chat).

Waarom wil Telegram mijn telefoonnummer?

Over het algemeen kan gesteld worden dat Telegram niet te gebruiken is zonder nummer. Als u de app voor Android of iOS wilt gebruiken, moet u tijdens de installatie een geldig contactnummer opgeven. De belangrijkste reden hiervoor is een betere bescherming tegen spamaccounts en bots.

Waarom is Telegram niet veilig?

Waarschijnlijk het grootste punt van kritiek op de beveiliging van Telegram is de versleuteling van berichten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Whatsapp worden gesprekken met de clouddienst van Telegram niet automatisch end-to-end versleuteld.

Weiterlesen:
Is Sonic echt?
Vorige artikel

Is het telefoonnummer 02284333112 vrij?

Volgende artikel

Welke matrashoogte is het beste?

Ссылка на основную публикацию