Lakverzegeling behandeling

/Lakverzegeling behandeling
Lakverzegeling behandeling2018-09-19T12:14:25+00:00

Lakverzegeling BehandelingBAS 189

De lak van uw auto staat dagelijks bloot aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. UV-straling, pekel, zure regen en zuren van bomen en vogelpoep zijn slechts enkele voorbeelden.De gevolgen voor de gespoten plaatdelen van de auto kunnen desastreus zijn. De lak verliest zijn glans, zuren kunnen inwerken en UV-straling kan er voor zorgen dat de lak zelfs verkleurd. Onder een microscoop is zelfs te zien dat er miniscule barstjes in de toplaag van de lak ontstaan. Een lakverzegeling behandeling is de oplossing!

  • Bescherming van de lak.
  • Makkelijker wassen, minder vuilaanhechting.
  • Als accessoire meeverzekerd
  • Garanties van 5 jaar!
  • De autolak veroudert niet!

De beste Lakverzegeling laat uw aanbrengen bij BAS

De laatste jaren is de kwaliteit van de autolakken er niet op vooruit gegaan. Milieueisen hebben er voor gezorgd dat vanaf +/- 1992 fabrikanten geleidelijk zijn overgestapt op het gebruik van watergedragen autolak. Het voordeel: minder milieuschade, omdat vervuilende oplosmiddelen ontbreken in de watergedragen variant. Nadeel: Autolak die kwetsbaarder is.
Toch is hier een oplossing voor: Een lakbeschermings formule van BAS! Deze beschermt de lak en houdt ‘m in topconditie. Een beschermende behandeling is kwalitatief veel beter dan een doorsnee waxlaagje die met de hand aangebracht is, om nog maar te zwijgen over het hotwax laagje van de wasstraat, deze biedt totaal geen bescherming! Aan de buitenkant krijgt de laklaag van uw auto door de lakverzegeling een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar schild.

Bij een lakverzegeling behandeling hecht de beschermingslaag zich aan de autolak. Uw voordeel: makkelijker wassen, meer glans, betere berscherming!

Ik laat altijd mijn autotje goed in de was zetten met een lakpantser. Ik zie het verschil meteen!
Mevr. Bertens
lakverzegeling behandeling

Reserveer hier uw lakverzegelings behandeling:

Reserveer hier