Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volkswagen Tiguan trekt naar links, wat moet ik doen?

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet altijd even veilig, en of het nu regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volkswagen Tiguan te nemen. Omdat we niet in staat zijn om in te spelen op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u niet zeker bent, als u het gevoel heeft dat uw Volkswagen Tiguan trekt naar links, dan ben je in het goede. We hebben besloten deze inhoudspagina voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te doen, zullen we eerst de triggers bekijken van een Volkswagen Tiguan die zonder trillingen naar links trekt en ten slotte een auto die met trillingen naar links trekt.

Volkswagen Tiguan die zonder trillingen naar links trekt

Volkswagen Tiguan trekt naar links vanwege uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Volkswagen Tiguan die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest klassieke wortels van een niet-recht traject op een auto is de uitlijning, de waarheid is dat de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling wordt normaal gesproken uitgevoerd wanneer u uw banden verwisselt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden onderzoeken, als u abnormale slijtage van uw Volkswagen Tiguan ziet, is de kans groot dat de uitlijning een fout heeft gemaakt. Ga in dat geval naar uw werkplaats of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Tiguan te slepen?

Volkswagen Tiguan trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet het enige motief voor een auto die naar links trekt. In feite, als u een drukverschil op uw banden, het is duidelijk dat uw Volkswagen Tiguan geen stabiele besturing meer is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden controleert. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Volkswagen Tiguan naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En daarom moet u ze sneller verwisselen.

Mijn Volkswagen Tiguan trekt naar links en ik ervaar trillingen:

Volkswagen Tiguan trekt naar links door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volkswagen Tiguan die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste basisreden van baanfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In feite, wanneer ze te beschadigd zijn, nemen ze niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel op zich tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn, wat resulteert in een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer versleten zijn aan de ene kant dan de andere die je Volkswagen Tiguan naar links trekt. Controleer hun toestand en verwissel ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, ga dan door onze specifieke inhoudspagina.

Mijn Volkswagen Tiguan trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volkswagen Tiguan trekt naar links is dat een van uw lagers, over het algemeen de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een enkele trilling of rolgeluid voelen. In feite, wanneer lagers beschadigd zijn, draaien ze niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat resulteert in een baanfout. Controleer hun toestand en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Hoe dienstverlichting Volkswagen Tiguan uit te schakelen

Mijn Volkswagen Tiguan trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Volkswagen Tiguan die naar links trekt en trillingen produceert door de schokdempers. Of het nu gaat om de dempercup, je vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect in verband met de schokdempers kan het algemene gedrag van de Volkswagen Tiguan beïnvloeden. U moet echter een geluid voelen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw reparatiewerkplaats indien nodig om vervanging.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector