Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volkswagen Touareg trekt naar rechts, wat te doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet altijd veilig en of het nu regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volkswagen Touareg te nemen. Omdat we niet in staat zijn om op de verkeersomstandigheden in te spelen, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw Volkswagen Touareg trekt naar rechts, dan zit je goed. We hebben besloten dit artikel te publiceren om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Hiervoor gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Volkswagen Touareg die zonder trillingen naar rechts trekt en tot slot een auto die met trillingen naar rechts trekt.

Volkswagen Touareg die zonder trillingen naar rechts trekt

Volkswagen Touareg trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Volkswagen Touareg die naar rechts trekt zonder trillingen, een van de meest traditionele wortels van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen , wordt deze afstelling over het algemeen gedaan wanneer u uw banden verwisselt. Ondanks het feit dat het moeilijk of zelfs onmogelijk is om de staat van uw uitlijning te kennen, kunt u naar de zijwanden van uw banden kijken. Als u abnormale slijtage aan uw Volkswagen Touareg ziet, is de kans groot dat de uitlijning defect is. Ga in dat geval naar je garage of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Volkswagen Touareg DIE problemen hebben met stationair draaien

Volkswagen Touareg trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige oorzaak van een auto die naar rechts trekt. In werkelijkheid, als u een verschil in druk op uw banden, het is logisch dat uw Volkswagen Touareg niet langer een stabiele besturing is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden controleert. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Volkswagen Touareg door de bandenspanning naar links trekt, versnelt u de slijtage van de banden. En daardoor zul je ze sneller moeten verwisselen.

Mijn Volkswagen Touareg trekt naar rechts en ik ervaar trillingen:

Volkswagen Touareg trekt naar rechts vanwege de silentblocks

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volkswagen Touareg die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste bekende oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid, wanneer ze te versleten zijn, beheren ze hun functie van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende elementen van uw voorste aandrijflijn niet meer, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer aan één kant versleten zijn dan de andere die uw Volkswagen Touareg naar rechts trekt. Onderzoek hun staat en verwissel ze indien nodig. Als u echt meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, blader dan door ons specifieke artikel.

Mijn Volkswagen Touareg trekt naar rechts door de lagers

Een andere mogelijkheid je Volkswagen Touareg naar rechts trekt is dat een van je lagers, meestal de voorste, dood is, zou u, naast het baandefect, een bepaalde trilling of rolgeluid moeten ervaren. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat onvermijdelijk leidt tot een baanfout. Onderzoek hun staat en laat ze indien nodig veranderen.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Touareg?

Mijn Volkswagen Touareg trekt naar rechts door de schokbrekers

Last but not least, jouw Volkswagen Touareg die naar rechts trekt en trillingen veroorzaakt door de schokbrekers. Het maakt niet uit of het de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder is, elk defect in verband met de schokdempers kan het natuurlijke gedrag van de Volkswagen Touareg verstoren. Toch moet u een geluid ervaren als u bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers nakijken en vraag uw automonteur om vervanging indien nodig.

Voor meer tips over de Volkswagen Touareg kunt u een kijkje nemen in de categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector