Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar links, wat te doen?

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig en het maakt niet uit of het regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volkswagen Touran 2 te nemen. verkeersomstandigheden, we proberen minimaal een veilig voertuig te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw Volkswagen Touran 2 trekt naar links, dan ben je op de goede website. We hebben er allemaal voor gekozen om deze inhoud te publiceren om u te helpen de oorzaak van dit probleem te ontdekken en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te laten voelen. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Volkswagen Touran 2 die trillingsvrij naar links trekt en tot slot een auto die trillingsarm naar links trekt.

Volkswagen Touran 2 die zonder trillingen naar links trekt

Volkswagen Touran 2 trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Volkswagen Touran 2 die naar links trekt zonder trillingen, een van de meest klassieke oorzaken van een niet-rechte baan op een voertuig is de uitlijning , in feite is het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze aanpassing wordt meestal gedaan wanneer u uw banden verwisselt. Ook al is het lastig of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt naar de zijwanden van uw banden kijken. Als u abnormale slijtage aan uw Volkswagen Touran 2 vaststelt, is het zeker dat de uitlijning de oorzaak is. Ga in dat geval naar uw werkplaats of bandenexpert om dit te laten corrigeren.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Touran 2

Volkswagen Touran 2 trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige reden voor een auto die naar links trekt. Als u een drukverschil op je banden is het logisch dat je Volkswagen Touran 2 niet meer stabiel stuurt. Vergeet daarom niet de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op letsel als u merkt dat uw Volkswagen Touran 2 door de bandenspanning naar links trekt, versnelt u de slijtage van de banden. En daardoor zul je ze sneller moeten verwisselen.

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar links en ik ervaar trillingen:

Volkswagen Touran 2 trekt naar links door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volkswagen Touran 2 die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste bekende oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Als ze te versleten zijn, kunnen ze zelfs niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn aan, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer versleten zijn op één zijde dan de andere die uw Volkswagen Touran 2 naar links trekt. Onderzoek hun toestand en verwissel ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, blader dan door onze specifieke inhoud.

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid je Volkswagen Touran 2 naar links trekt is dat een van je lagers, in de meeste gevallen de voorste, dood is, zou u, naast het baandefect, een bepaalde trilling of rolgeluid moeten voelen. Wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze zelfs niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat automatisch leidt tot een baanfout. Onderzoek hun toestand en laat ze zo nodig veranderen.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar links door de schokbrekers

Last but not least, jouw Volkswagen Touran 2 die naar links trekt en trillingen produceert door de schokbrekers. Of het nu gaat om de dempercup, je vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect in verband met de schokdempers kan het gebruikelijke gedrag van de Volkswagen Touran 2 verstoren. Toch zou je een geluid moeten tegenkomen als je over hobbels of op snelheid rijdt hobbels bijvoorbeeld. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag zo nodig uw automonteur om vervanging.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector