Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts, wat te doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig en het maakt niet uit of het regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keus dan onze Volkswagen Touran 2 te nemen. vermogen om in te spelen op verkeersomstandigheden, we proberen minimaal een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts, dan bent u op de juiste plaats. We hebben ervoor gekozen om deze inhoud voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te laten voelen. Om dit te bereiken gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Volkswagen Touran 2 die zonder trillingen naar rechts trekt en tot slot een auto die met trillingen naar rechts trekt.

Volkswagen Touran 2 die zonder trillingen naar rechts trekt

Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Volkswagen Touran 2 die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest voorkomende oorzaken van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling meestal uitgevoerd wanneer u uw banden verwisselt. Ook al is het lastig of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden controleren. Als u abnormale slijtage op uw Volkswagen Touran 2 ziet, is de kans groot dat de uitlijning defect is. Ga in dit soort gevallen naar je monteur of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Touran 3 ?

Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar rechts trekt. In werkelijkheid, als je een verschil in druk op uw banden, is het logisch dat uw Volkswagen Touran 2 niet langer een stabiele besturing is. Vergeet daarom niet de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Volkswagen Touran 2 naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg daarvan zul je ze sneller moeten verwisselen.

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts en ik kom trillingen tegen:

Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts vanwege de silentblocks

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volkswagen Touran 2 die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste basistrigger van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid, wanneer ze te beschadigd zijn, zullen ze niet langer hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende eenheden van uw voorste aandrijflijn aannemen, wat resulteert in een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer versleten zijn de ene kant dan de andere die uw Volkswagen Touran 2 naar rechts trekt. Controleer hun staat en verwissel ze indien nodig. Als je meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan onze specifieke inhoud.

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts door de lagers

Een andere mogelijkheid je Volkswagen Touran 2 naar rechts trekt is dat een van je lagers, over het algemeen de voorste, dood is, zou u, naast het trajectprobleem, een enkelvoudige trilling of rolgeluid moeten ervaren. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat zeker leidt tot een trajectprobleem. Controleer hun status en laat ze indien nodig wijzigen.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Touran 3 ?

Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts door de schokbrekers

Last but not least, jouw Volkswagen Touran 2 die naar rechts trekt en trillingen veroorzaakt door de schokbrekers. Of het nu de dempercup is, je vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk probleem met betrekking tot de schokdempers kan het natuurlijke gedrag van de Volkswagen Touran 2 verstoren. Je zou echter een geluid moeten ervaren wanneer je over hobbels of verkeersdrempels rijdt , bijvoorbeeld. Laat de staat van uw schokdempers controleren en vraag uw reparatiewerkplaats indien nodig om vervanging.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector