Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volkswagen Touran trekt naar links, wat te doen?

Autorijden is voor velen van ons een dagelijkse bezigheid, onze circuits zijn niet altijd veilig en ongeacht of het regent, waait of sneeuwt, hebben we vaak geen andere keuze dan onze Volkswagen Touran te nemen. Omdat we de verkeersomstandigheden niet kunnen beïnvloeden, proberen we minimaal een veilige auto te hebben! Als u niet veilig bent, als u de indruk heeft dat uw Volkswagen Touran trekt naar links, dan ben je op de goede website. Ons team heeft de beslissing genomen om dit artikel voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en u snel veilig te voelen achter het stuur van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Volkswagen Touran die zonder trillingen naar links trekt en tot slot een auto die met trillingen naar links trekt.

Volkswagen Touran die zonder trillingen naar links trekt

Volkswagen Touran trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Volkswagen Touran die naar links trekt zonder trillingen, een van de meest typische oorzaken van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, de waarheid is dat de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling wordt meestal uitgevoerd wanneer u uw banden vervangt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden bekijken, als u abnormale slijtage aan uw Volkswagen Touran vaststelt, is de kans groot dat de uitlijning defect is. Ga in dit geval naar uw garage of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Touran 3 handmatig te vergrendelen?

Volkswagen Touran trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar links trekt. In werkelijkheid, als u een drukverschil op je banden is het logisch dat je Volkswagen Touran geen stabiel stuur meer is. Vergeet daarom niet de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Volkswagen Touran naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En daardoor zul je ze sneller moeten vervangen.

Mijn Volkswagen Touran trekt naar links en ik kom trillingen tegen:

Volkswagen Touran trekt naar links vanwege de silentblocks

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volkswagen Touran die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste algemene rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid zullen ze, wanneer ze te beschadigd zijn, hun rol van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende elementen van uw voorste aandrijflijn niet langer aankunnen, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer versleten zijn op één zijde dan de andere die uw Volkswagen Touran naar links trekt. Controleer hun staat en vervang ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, blader dan door ons specifieke artikel.

Mijn Volkswagen Touran trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid je Volkswagen Touran naar links trekt is dat een van je lagers, meestal de voorste, dood is, zou u, naast het baandefect, een bepaalde trilling of rolgeluid moeten ervaren. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat als gevolg een baanfout veroorzaakt. Controleer hun staat en laat ze zo nodig omwisselen.

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Mijn Volkswagen Touran trekt naar links door de schokbrekers

Last but not least, jouw Volkswagen Touran die naar links trekt en trillingen maakt door de schokbrekers. Het maakt niet uit of het de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder is, elk defect in verband met de schokdempers kan het algemene gedrag van de Volkswagen Touran beïnvloeden. Toch moet u een geluid voelen als u bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag zo nodig uw monteur om vervanging.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector