Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volkswagen Transporter trekt naar links, wat te doen?

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet altijd veilig en of het nu regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volkswagen Transporter te nemen. Omdat we de verkeersomstandigheden niet kunnen beïnvloeden, proberen we in ieder geval een veilige auto te hebben! Als u niet zeker bent, als u het gevoel heeft dat uw Volkswagen Transporter trekt naar links, dan ben je op de goede pagina. We hebben de beslissing genomen om deze inhoud te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en u snel veilig te voelen achter het stuur van uw auto. Hiervoor gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Volkswagen Transporter die trillingsvrij naar links trekt en tot slot een auto die trillingsarm naar links trekt.

Volkswagen Transporter die zonder trillingen naar links trekt

Volkswagen Transporter trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Volkswagen Transporter die naar links trekt zonder trillingen, een van de meest klassieke oorzaken van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in werkelijkheid is het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling meestal uitgevoerd wanneer u uw banden verwisselt. Ook al is het ingewikkeld of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden onderzoeken. Als u abnormale slijtage aan uw Volkswagen Transporter opmerkt, is het waarschijnlijk dat de uitlijning de oorzaak is. Ga in dit geval naar uw servicegarage of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe de voorste knipperlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Volkswagen Transporter trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige oorzaak van een auto die naar links trekt. In feite, als u een verschil in druk op uw banden, het is duidelijk dat uw Volkswagen Transporter geen stabiele besturing meer is. Vergeet daarom niet de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op letsel als u merkt dat uw Volkswagen Transporter door de bandenspanning naar links trekt, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg daarvan zul je ze sneller moeten veranderen.

Mijn Volkswagen Transporter trekt naar links en ik kom trillingen tegen:

Volkswagen Transporter trekt naar links vanwege de silentblocks

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volkswagen Transporter die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste bekende oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In feite, wanneer ze te beschadigd zijn, zullen ze niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende elementen van uw voorste aandrijflijn aankunnen, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer versleten zijn de ene kant dan de andere die uw Volkswagen Transporter naar links trekt. Controleer hun toestand en verander ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan onze specifieke inhoud.

Mijn Volkswagen Transporter trekt naar links door de lagers

Een andere mogelijkheid je Volkswagen Transporter naar links trekt is dat een van je lagers, meestal de voorste, dood is, zou u bovendien door het trajectprobleem een ​​bepaalde trilling of rolgeluid moeten ervaren. In feite, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat dientengevolge een trajectprobleem veroorzaakt. Controleer hun staat en laat ze zo nodig vervangen.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Transporter 5 te slepen?

Mijn Volkswagen Transporter trekt naar links door de schokbrekers

Last but not least, jouw Volkswagen Transporter die naar links trekt en trillingen maakt door de schokbrekers. Of het nu de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder is, elk probleem met betrekking tot de schokdempers kan het algemene gedrag van de Volkswagen Transporter beïnvloeden. Toch moet u een geluid voelen als u bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers controleren en vraag uw automonteur indien nodig om vervanging.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector