Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volkswagen Up! trekt naar links, wat te doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig, en ongeacht of het regent, waait of sneeuwt, hebben we vaak geen andere keuze dan onze Volkswagen Up! te nemen. Omdat we niet in staat zijn om op de verkeersomstandigheden in te spelen, proberen we minimaal een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw Volkswagen Up! trekt naar links, dan zit je goed. We hebben allemaal de beslissing genomen om deze inhoudspagina voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te ontdekken en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te laten voelen. Om dit te bereiken gaan we in eerste instantie kijken naar de triggers van een Volkswagen Up! die zonder trillingen naar links trekt en tot slot een auto die met trillingen naar links trekt.

Volkswagen op! die zonder trillingen naar links trekt

Volkswagen op! naar links trekken vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de koffer van uw Volkswagen Up! die naar links trekt zonder trillingen, een van de meest typische wortels van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, de realiteit is, de parallelliteit is de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze aanpassing wordt normaal gedaan wanneer je vervangt je banden. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt naar de zijwanden van uw banden kijken, als u abnormale slijtage aan uw Volkswagen Up! constateert, is het zeker dat de uitlijning defect is. Ga in dit geval naar uw garage of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Waarom doet mijn Volkswagen Up! ruik je verbrand plastic?

Volkswagen op! naar links trekken vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige verklaring voor een auto die naar links trekt. In werkelijkheid, als je een verschil in druk op uw banden, het spreekt voor zich dat uw Volkswagen Up! is niet langer een stabiele besturing. Controleer dus de spanning van alle vier de banden. Bovendien loopt u het risico op een ongeval als u uw Volkswagen Up! naar links trekken vanwege de bandenspanning versnelt de slijtage van de banden. En daardoor zul je ze sneller moeten vervangen.

Mijn Volkswagen Up! trekt naar links en ik ervaar trillingen:

Volkswagen op! naar links trekken vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volkswagen Up! dat trekt naar links maar veroorzaakt ook trillingen in het stuur. De eerste oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid, wanneer ze te beschadigd zijn, vervullen ze niet langer hun rol van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende eenheden van uw voorste aandrijflijn, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing veroorzaakt en de mogelijkheid dat ze meer aan één kant versleten zijn dan de andere dat uw Volkswagen Up! naar links trekt. Onderzoek hun staat en vervang ze indien nodig. Als u echt meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, blader dan door onze specifieke inhoudspagina.

Mijn Volkswagen Up! trekt naar links door de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volkswagen Up! naar links trekt is dat een van je lagers, meestal de voorste, dood is, zou u, naast het trajectprobleem, een bepaalde trilling of rolgeluid moeten ondergaan. Wanneer lagers beschadigd zijn, zullen ze in feite niet langer zo goed draaien en de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd vertragen, wat onvermijdelijk een trajectprobleem veroorzaakt. Onderzoek hun staat en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Up!

Mijn Volkswagen Up! trekt naar links door de schokdempers

Last but not least, jouw Volkswagen op! die naar links trekt en trillingen veroorzaakt door de schokbrekers. Ongeacht of het de dempercup is, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk probleem in verband met de schokdempers kan het gebruikelijke gedrag van de Volkswagen Up! hinderen. Toch moet u een geluid horen als u bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag zo nodig uw monteur om vervanging.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, kijk eens bij de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector