Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volvo S60 trekt naar links, wat moet ik doen?

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet per se veilig en het maakt niet uit of het regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volvo S60 te nemen. Omdat we niet in staat zijn om in te spelen op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw De Volvo S60 trekt naar links, dan ben je op de goede pagina. We hebben er allemaal voor gekozen om de inhoud van dit artikel voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we in eerste instantie kijken naar de triggers van een Volvo S60 die zonder trillingen naar links trekt en om te eindigen, een auto die met trillingen naar links trekt.

Volvo S60 die zonder trillingen naar links trekt

Volvo S60 trekt naar links vanwege uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Volvo S60 die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest fundamentele oorzaken van een niet-recht traject op een auto is de uitlijning, eigenlijk is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen , deze afstelling wordt meestal bereikt wanneer u uw banden verwisselt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden onderzoeken, als u abnormale slijtage van uw Volvo S60 opmerkt, is het zeker dat de uitlijning de schuld is. Ga in dat geval naar uw garage of bandenprofessional om het te corrigeren.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volvo S60?

Volvo S60 trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige reden voor een auto die naar links trekt. In werkelijkheid, als je een drukverschil op uw banden, het is logisch dat uw Volvo S60 geen stabiele besturing meer is. Controleer daarom de spanning van alle vier de banden. Naast het risico op letsel als u merkt dat uw Volvo S60 naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En daarom zult u ze sneller moeten wijzigen.

Mijn Volvo S60 trekt naar links en ik ervaar trillingen:

Volvo S60 trekt naar links door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volvo S60 die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste fundamentele rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid zullen ze, wanneer ze te beschadigd zijn, hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende eenheden van uw voorste aandrijflijn niet langer beheren, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing kan veroorzaken en de mogelijkheid dat ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Volvo S60 naar links trekt. Controleer hun staat en verander ze indien nodig. Als u echt meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, bladert u door onze specifieke artikelinhoud.

Mijn Volvo S60 trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volvo S60 trekt naar links is dat een van uw lagers, meestal de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een bepaalde trilling of rolgeluid ondergaan. In feite, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat als gevolg een baanfout kan veroorzaken. Controleer hun staat en laat ze indien nodig uitwisselen.

Weiterlesen:
Stank in de airconditioning Volvo S60

Mijn Volvo S60 trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Volvo S60 die naar links trekt en trillingen produceert door de schokdempers. Het maakt niet uit of het de dempercup is, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect dat verband houdt met de schokdempers kan het normale gedrag van de Volvo S60 hinderen. Toch moet u een geluid maken als u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers controleren en vraag uw autotechnicus indien nodig om vervanging.

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector