Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volvo S60 trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Het besturen van een auto is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet per se veilig en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volvo S60 te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilig voertuig te hebben! Als u niet ontspannen bent, als u het gevoel heeft dat uw De Volvo S60 trekt naar rechts, dan ben je op de goede pagina. We hebben allemaal de beslissing genomen om deze inhoud voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u zo snel mogelijk veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te bereiken kijken we eerst naar de triggers van een Volvo S60 die trillend naar rechts trekt en tot slot een auto die trillend naar rechts trekt.

Volvo S60 die zonder trillingen naar rechts trekt

Volvo S60 trekt naar rechts vanwege uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Volvo S60, die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke wortels van een niet-rechte baan op een voertuig is de uitlijning, eigenlijk is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen , deze afstelling wordt normaal gesproken uitgevoerd als u uw banden verwisselt. Hoewel het ingewikkeld of zelfs onmogelijk is om de toestand van uw uitlijning te kennen, kunt u de zijwanden van uw banden bekijken. Als u abnormale slijtage van uw Volvo S60 constateert, is het zeker dat de uitlijning de schuld is. Ga in dit geval naar uw garage of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Volvo S60 die sterft tijdens het rijden

Volvo S60 trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar rechts trekt. In werkelijkheid, als u een drukverschil op uw banden, het is rationeel dat uw Volvo S60 geen stabiele besturing meer is. Vergeet dus niet de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Volvo S60 naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En bijgevolg zult u ze sneller moeten veranderen.

Mijn Volvo S60 trekt naar rechts en ik ervaar trillingen:

Volvo S60 trekt naar rechts door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volvo S60 die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste basisoorzaak van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid zullen ze, wanneer ze te versleten zijn, hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn niet langer aan, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing creëert en de mogelijkheid als ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Volvo S60 naar rechts trekt. Controleer hun toestand en verander ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, bekijk dan onze specifieke inhoud.

Mijn Volvo S60 trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volvo S60 trekt naar rechts is dat een van uw lagers, over het algemeen de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een enkele trilling of rolgeluid voelen. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze ook niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat automatisch een tekort aan banen veroorzaakt. Controleer hun toestand en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volvo S60

Mijn Volvo S60 trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Volvo S60 die naar rechts trekt en trillingen veroorzaakt door de schokdempers. Het maakt niet uit of het de dempercup is, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk gebrek dat relevant is voor de schokdempers kan het algemene gedrag van de Volvo S60 beïnvloeden. U moet echter een geluid voelen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers onderzoeken en vraag uw autotechnicus indien nodig om vervanging.

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector