Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn volvo v40 trekt naar rechts, wat te doen?

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig en het maakt niet uit of het regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze volvo v40 te nemen. Omdat we niet in staat zijn om op de verkeersomstandigheden in te spelen, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw volvo v40 trekt naar rechts, dan zit je goed. We hebben allemaal besloten om dit artikel te schrijven om je te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en je vrij snel veilig achter het stuur van je auto te voelen. Om dit mogelijk te maken, bekijken we eerst de triggers van een volvo v40 die zonder trillingen naar rechts trekt en tot slot een auto die met trillingen naar rechts trekt.

volvo v40 die zonder trillingen naar rechts trekt

volvo v40 trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw volvo v40 die naar rechts trekt zonder trillingen, een van de meest traditionele oorzaken van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in werkelijkheid is het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling normaal gesproken uitgevoerd wanneer u uw banden verwisselt. Ondanks het feit dat het ingewikkeld of zelfs onmogelijk is om de staat van uw uitlijning te kennen, kunt u naar de zijwanden van uw banden kijken. Als u abnormale slijtage aan uw volvo v40 ziet, is het zeker dat de uitlijning de oorzaak is. Ga in dit geval naar uw monteur of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Waar is starter op volvo v40?

volvo v40 trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige oorzaak van een auto die naar rechts trekt. In feite, als u een verschil in druk op je banden, het is logisch dat je volvo v40 niet langer een stabiele besturing is. Denk er daarom aan om de spanning van alle vier de banden te onderzoeken. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw volvo v40 naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg daarvan zul je ze sneller moeten veranderen.

Mijn volvo v40 trekt naar rechts en ik ervaar trillingen:

volvo v40 trekt naar rechts vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een volvo v40 die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste basisreden van baanfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In feite, wanneer ze te versleten zijn, voldoen ze niet meer aan hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende eenheden van uw voorste aandrijflijn, wat resulteert in een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer versleten zijn de ene kant dan de andere die je volvo v40 naar rechts trekt. Onderzoek hun staat en verander ze indien nodig. Als je echt meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, bekijk dan onze gedetailleerde artikelinhoud.

Mijn volvo v40 trekt naar rechts door de lagers

Een andere mogelijkheid je volvo v40 naar rechts trekt is dat een van je lagers, meestal de voorste, dood is, zou u, naast het trajectprobleem, een bijzondere trilling of rolgeluid moeten tegenkomen. In feite, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat automatisch leidt tot een trajectprobleem. Onderzoek hun staat en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor volvo v40?

Mijn volvo v40 trekt naar rechts door de schokbrekers

Last but not least, jouw volvo v40 die naar rechts trekt en trillingen veroorzaakt door de schokbrekers. Of het nu de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder is, elk probleem in verband met de schokdempers kan het gebruikelijke gedrag van de volvo v40 beïnvloeden. Toch moet je geluid horen als je bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag zo nodig uw automonteur om vervanging.

Kijk voor meer tips over de volvo v40 in de categorie volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector