Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volvo V60 trekt naar links, wat moet ik doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig, en het maakt niet uit of het regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volvo V60 te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw De Volvo V60 trekt naar links, dan bent u op de juiste plek. We hebben allemaal besloten om de inhoud van dit artikel te schrijven om u te helpen de oorzaak van deze problemen te vinden en u zo snel mogelijk veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit mogelijk te maken, zullen we in eerste instantie de triggers bekijken van een Volvo V60 die zonder trillingen naar links trekt en om te eindigen, een auto die met trillingen naar links trekt.

Volvo V60 die zonder trillingen naar links trekt

Volvo V60 trekt naar links vanwege uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Volvo V60 die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest elementaire bronnen van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen , deze afstelling is over het algemeen voltooid wanneer u uw banden vervangt. Ook al is het lastig of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden onderzoeken. Als u abnormale slijtage opmerkt aan uw Volvo V60, is het waarschijnlijk dat de uitlijning een fout heeft gemaakt. Ga in dat geval naar uw garage of bandenexpert om het probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Volvo V60 vervangen?

Volvo V60 trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige reden voor een auto die naar links trekt. In werkelijkheid, als u een drukverschil op uw banden, het is duidelijk dat uw Volvo V60 geen stabiele besturing meer is. Denk er dus aan om de spanning van alle vier de banden te onderzoeken. Bovendien loopt u het risico op een ongeval als u merkt dat uw Volvo V60 naar links trekt vanwege de bandenspanning, waardoor u de slijtage van de banden versnelt. En u zult ze dus sneller moeten vervangen.

Mijn Volvo V60 trekt naar links en ik ervaar trillingen:

Volvo V60 trekt naar links door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volvo V60 die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste regelmatige rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid zullen ze, wanneer ze te versleten zijn, hun functie van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende delen van uw voorste aandrijflijn niet langer beheren, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Volvo V60 naar links trekt. Onderzoek hun toestand en vervang ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan onze specifieke artikelinhoud.

Mijn Volvo V60 trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volvo V60 trekt naar links is dat een van uw lagers, meestal de voorste, is dood, je moet, verder aan het trajectdefect, een enkele trilling of rolgeluid voelen. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, zullen ze ook niet meer roteren en de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd vertragen, wat onvermijdelijk leidt tot een baanfout. Onderzoek hun toestand en laat ze indien nodig veranderen.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Volvo V60 afstellen?

Mijn Volvo V60 trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Volvo V60 die naar links trekt en trillingen veroorzaakt door de schokdempers. Of het nu gaat om de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect dat relevant is voor de schokdempers kan het normale gedrag van de Volvo V60 verstoren. Toch moet u een geluid voelen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers controleren en vraag uw monteur om vervanging indien nodig.

Kijk voor meer tips over de Volvo V60 in de categorie Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector