Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volvo V60 trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Rijden is voor velen van ons een dagelijkse bezigheid, onze sporen zijn niet altijd veilig en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volvo V60 te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw De Volvo V60 trekt naar rechts, dan ben je in het goede. We hebben allemaal besloten dit artikel samen te stellen om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig te voelen achter het stuur van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Volvo V60 die trillingsvrij naar rechts trekt en tot slot een auto die trillend naar rechts trekt.

Volvo V60 die zonder trillingen naar rechts trekt

Volvo V60 trekt naar rechts vanwege uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Volvo V60, die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke oorzaken van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in feite is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling wordt meestal bereikt wanneer u uw banden vervangt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden onderzoeken, als u abnormale slijtage aan uw Volvo V60 vaststelt, is het hoogstwaarschijnlijk dat de uitlijning de schuld is. Ga in dat geval naar uw garage of bandenprofessional om het probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Volvo V60

Volvo V60 trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet het enige motief voor een auto die naar rechts trekt. Eigenlijk, als je een drukverschil op uw banden, het is duidelijk dat uw Volvo V60 geen stabiele besturing meer is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden onderzoekt. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Volvo V60 naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En bijgevolg zult u ze sneller moeten vervangen.

Mijn Volvo V60 trekt naar rechts en ik ervaar trillingen:

Volvo V60 trekt naar rechts door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volvo V60 die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste algemene oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Eigenlijk, als ze te beschadigd zijn, nemen ze niet langer hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende delen van uw voorste aandrijflijn aan, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing veroorzaakt en de mogelijkheid dat ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die uw Volvo V60 naar rechts trekt. Controleer hun staat en vervang ze indien nodig. Als je echt meer informatie wilt over zorgen over de stille blokken, lees dan ons specifieke artikel.

Mijn Volvo V60 trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volvo V60 naar rechts trekt is dat een van uw lagers, meestal de voorste, dood is, moet u, naast het trajectdefect, een opmerkelijke trilling of afrolgeluid ondergaan. Wanneer lagers beschadigd zijn, zullen ze zelfs niet meer roteren en de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd vertragen, wat onvermijdelijk een baanfout veroorzaakt. Controleer hun staat en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volvo V60, wat te doen?

Mijn Volvo V60 trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Volvo V60 die naar rechts trekt en trillingen maakt door de schokbrekers. Of het nu gaat om de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect in verband met de schokdempers kan het normale gedrag van de Volvo V60 verstoren. U zou echter een geluid moeten ervaren wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of op verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers controleren en vraag eventueel uw monteur om vervanging.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector