Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn volvo v70 trekt naar links, wat te doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze circuits zijn niet altijd veilig en het maakt niet uit of het regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze volvo v70 te nemen. Omdat we niet in staat zijn om op de verkeersomstandigheden in te spelen, proberen we minimaal een veilige auto te hebben! Als u niet ontspannen bent, als u het gevoel heeft dat uw volvo v70 trekt naar links, dan bent u op de juiste plaats. We hebben er allemaal voor gekozen om deze inhoud te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en u snel veilig te voelen achter het stuur van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, kijken we eerst naar de triggers van een volvo v70 die trillingsvrij naar links trekt en tot slot een auto die trillingsvrij naar links trekt.

volvo v70 die zonder trillingen naar links trekt

volvo v70 trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw volvo v70 die naar links trekt zonder trillingen, een van de meest traditionele wortels van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, de realiteit is dat het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling meestal voltooid wanneer u uw banden verwisselt. Ondanks het feit dat het lastig of zelfs onmogelijk is om de staat van uw uitlijning te kennen, kunt u de zijwanden van uw banden controleren. Als u abnormale slijtage op uw volvo v70 constateert, is de kans groot dat de uitlijning defect is. Ga in dit geval naar uw monteur of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu volvo v70, wat te doen?

volvo v70 trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar links trekt. Inderdaad, als je een verschil in druk op je banden, het is duidelijk dat je volvo v70 geen stabiel stuur meer is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden controleert. Bovendien verhoog je het risico op een ongeval als je voelt dat je volvo v70 door de bandenspanning naar links trekt, de slijtage van de banden versnelt. En daarom zul je ze sneller moeten veranderen.

Mijn volvo v70 trekt naar links en ik voel trillingen:

volvo v70 trekt naar links vanwege de silentblocks

Laten we nu eens kijken naar het geval van een volvo v70 die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste algemene rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Inderdaad, wanneer ze te versleten zijn, zullen ze hun taak van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende delen van uw voorste aandrijflijn niet langer aankunnen, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing kan veroorzaken en de mogelijkheid als ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die je volvo v70 naar links trekt. Controleer hun toestand en wijzig ze indien nodig. Als je meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, ga dan door onze specifieke inhoud.

Mijn volvo v70 trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid je volvo v70 naar links trekt is dat een van je lagers, in de meeste gevallen de voorste, dood is, zou u bovendien door de baangebrek een opmerkelijke trilling of rolgeluid moeten ondergaan. Wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze inderdaad niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat zeker een baantekort kan veroorzaken. Controleer hun staat en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een volvo v70?

Mijn volvo v70 trekt naar links door de schokbrekers

Last but not least, jouw volvo v70 die naar links trekt en trillingen veroorzaakt door de schokdempers. Of het nu de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder is, elk gebrek dat relevant is voor de schokdempers kan het natuurlijke gedrag van de volvo v70 verstoren. Wel moet je geluid horen als je bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers nakijken en vraag uw reparatiewerkplaats om vervanging indien nodig.

Als je meer tutorials over de volvo v70 nodig hebt, ga dan naar onze volvo v70-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector