Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volvo XC60 trekt naar links, wat moet ik doen?

Het besturen van een voertuig is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet altijd veilig en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volvo XC60 te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw De Volvo XC60 trekt naar links, dan ben je op de goede pagina. Ons team heeft besloten dit artikel voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u zo snel mogelijk veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te bereiken kijken we eerst naar de oorzaken van een Volvo XC60 die trillend naar links trekt en tenslotte een auto die met trilling naar links trekt.

Volvo XC60 die zonder trillingen naar links trekt

Volvo XC60 trekt naar links vanwege uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Volvo XC60 die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest typische oorzaken van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in feite is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling meestal uitgevoerd als u uw banden vervangt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden bekijken, als u abnormale slijtage van uw Volvo XC60 vaststelt, is het waarschijnlijk dat de uitlijning een fout is. Ga in dat geval naar uw garage of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Waar is de autoradiozekering op de Volvo XC60?

Volvo XC60 trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet het enige motief voor een auto die naar links trekt. In werkelijkheid, als u een drukverschil op uw banden, het is rationeel dat uw Volvo XC60 geen stabiele besturing meer is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden controleert. Naast het risico op een ongeval als u voelt dat uw Volvo XC60 naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En u zult ze dus sneller moeten vervangen.

Mijn Volvo XC60 trekt naar links en ik voel trillingen:

Volvo XC60 trekt naar links door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volvo XC60 die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste regelmatige rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid, wanneer ze te versleten zijn, nemen ze niet langer hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende delen van uw voorste aandrijflijn aan, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing veroorzaakt en de mogelijkheid dat ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die uw Volvo XC60 naar links trekt. Onderzoek hun toestand en vervang ze indien nodig. Als je meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan ons gedetailleerde artikel.

Mijn Volvo XC60 trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volvo XC60 trekt naar links is dat een van uw lagers, in de meeste gevallen is de voorste dood, moet u, naast het trajectprobleem, een opmerkelijke trilling of rolgeluid ondergaan. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, zullen ze ook niet meer roteren en de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd vertragen, wat zeker een trajectprobleem veroorzaakt. Onderzoek hun toestand en laat ze indien nodig veranderen.

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Volvo XC60 vervangen?

Mijn Volvo XC60 trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Volvo XC60 die naar links trekt en trillingen genereert door de schokdempers. Ongeacht de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk probleem dat verband houdt met de schokdempers kan het natuurlijke gedrag van de Volvo XC60 verstoren. U moet echter een geluid voelen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag eventueel uw monteur om vervanging.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector