Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Volvo XC60 trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Het besturen van een auto is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze tracks zijn niet altijd veilig en het maakt niet uit of het regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Volvo XC60 te nemen. Omdat we niet kunnen reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u niet zeker bent, als u de indruk heeft dat uw De Volvo XC60 trekt naar rechts, dan zit je op de goede website. We hebben allemaal de beslissing genomen om de inhoud van dit artikel voor te bereiden om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst kijken naar de oorzaken van een Volvo XC60 die zonder trillingen naar rechts trekt en tot slot een auto die met trillingen naar rechts trekt.

Volvo XC60 die zonder trillingen naar rechts trekt

Volvo XC60 trekt naar rechts vanwege uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Volvo XC60, die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke oorsprong van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, de realiteit is dat de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling wordt meestal bereikt wanneer u uw banden verwisselt. Ook al is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te weten, u kunt de zijwanden van uw banden bekijken. Als u abnormale slijtage opmerkt aan uw Volvo XC60, is de kans groot dat de uitlijning een fout heeft gemaakt. Ga in dat geval naar uw garage of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op de Volvo XC60 uitschakelen?

Volvo XC60 trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige reden voor een auto die naar rechts trekt. Als u een drukverschil op uw banden, het is logisch dat uw Volvo XC60 geen stabiele besturing meer is. Zorg er daarom voor dat u de spanning van alle vier de banden controleert. Naast het risico op een ongeval als u voelt dat uw Volvo XC60 naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg hiervan zult u ze sneller moeten wijzigen.

Mijn Volvo XC60 trekt naar rechts en ik voel trillingen:

Volvo XC60 trekt naar rechts door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Volvo XC60 die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste fundamentele rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Sterker nog, als ze te beschadigd zijn, nemen ze niet langer hun rol van schokdemper en bindmiddel op zich tussen de verschillende delen van uw voorste aandrijflijn, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid dat ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die uw Volvo XC60 naar rechts trekt. Onderzoek hun toestand en verander ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, ga dan door onze specifieke artikelinhoud.

Mijn Volvo XC60 trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Volvo XC60 trekt naar rechts is dat een van uw lagers, in de meeste gevallen de voorste, is dood, moet u, naast het traject tekort, een bepaalde trilling of rolgeluid ervaren. Wanneer lagers beschadigd zijn, draaien ze zelfs niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat automatisch leidt tot een tekort aan de baan. Onderzoek hun toestand en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op de Volvo XC60 controleren?

Mijn Volvo XC60 trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Volvo XC60 die naar rechts trekt en trillingen maakt door de schokbrekers. Het maakt niet uit of het de dempercup is, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk tekortkoming in verband met de schokdempers kan het algemene gedrag van de Volvo XC60 beïnvloeden. U moet echter een geluid tegenkomen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of op verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag eventueel uw monteur om vervanging.

Als u meer handleidingen over de Volvo XC60 wilt, ga dan naar onze Volvo XC60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector