Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motor schudt op Volkswagen Polo 3, wat te doen ?

Uw Volkswagen Polo 3 kan bij normaal gebruik trillingen ontwikkelen, dit is de reden voor het bestaan ​​van een verbrandingsmotor, op het moment van elke explosie zal het motorblok van uw auto trillingen veroorzaken, aan de andere kant om ze een het hele systeem is opgezet om er zeker van te zijn dat ze niet vervelend voor je zijn. In het geval dat u het gevoel krijgt dat u de motor ziet trillen op uw Volkswagen Polo 3 meer dan normaal is het veiliger om ermee om te gaan, omdat dit een aanwijzing kan zijn voor problemen die in het ergste geval kunnen leiden tot het breken van het motorblok. Daarom hebben we er vandaag voor gekozen om dit artikel samen te stellen dat u kan helpen controleren of uw motor trilt op Volkswagen Polo 3 te maken heeft met een specifiek probleem en hoe u dit kunt oplossen als dit het geval is. Om dit te kunnen bereiken, zullen we één voor één alle motieven bestuderen voor een bewegende motor op Volkswagen Polo 3, en we zullen eindigen met een kleine conclusie.

ALLE OORZAKEN VOOR EEN MOTOR DIE trilt OP Volkswagen Polo 3

MOTOR DIE SCHUDT OP Volkswagen Polo 3: KRUKAS POELIE

De eerste oorsprong die je kan triggeren motor die trilt op Volkswagen Polo 3 is de krukaspoelie. En ja, deze poelie, ook wel de demperpoelie genoemd, is er om de trillingen van je motorblok te verminderen, als het gebarsten is, is het eerste teken dat je motor gaat bewegen, plan om de staat ervan te controleren, want vroeg of laat zal het kan uw motorblok breken.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 3

MOTOR DIE trilt OP Volkswagen Polo 3: MOTOR SILENTBLOCK

Als u het slachtoffer bent geworden van een motor die trilt op de Volkswagen Polo 3, is de kans groot dat sommige van uw motorblokkeringen aan het einde van hun levensduur zijn. Nu is het tijd om te visualiseren wanneer de motor beweegt en uit welk deel van uw auto deze komt. Als het een kwestie is van gedempte geluiden wanneer u over verkeersdrempels of oneffenheden in de weg rijdt, kan het zijn dat uw motorsteunen in slechte staat verkeren. Controleer dus hun toestand en aarzel niet om ze indien nodig te veranderen.

MOTORtrillingen OP Volkswagen Polo 3: BOUGIEN

Andere scenario’s die in uw terecht kunnen komen motor trillen op Volkswagen Polo 3 is als een of meer van uw bougies zijn vies of nutteloos. In dit geval zal de vonk niet plaatsvinden en als gevolg daarvan zal de explosie in een of meer van uw cilinders niet worden gegenereerd. Het gevolg is dat je motorblok slecht gaat lopen en trillingen gaat geven, kijk dus goed naar de aansluitingen van je bougies en de staat van de bougies zelf.

MOTOR DIE BEWEEGT OP Volkswagen Polo 3: KAARTASSEN

Tot slot, soms heb je het gevoel dat de trillingen afkomstig zijn van de motor van onze Volkswagen Polo 3, maar feit is dat ze afkomstig zijn van andere elementen van de voorkant van je auto. Het meest voorkomende scenario is dat je aandrijfassen kapot zijn en bewegen, deze trilling zal voelbaar zijn in het stuur. Vergeet niet om het slijtageniveau van uw aandrijfassen te controleren om deze hypothese uit te sluiten.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 3 ?

CONCLUSIE

Het is voorbij, dus je kunt zien dat, ondanks wat je misschien gelooft, de redenen voor motortrillingen op de Volkswagen Polo 3 meerdere kunnen zijn, maar ze zijn niet noodzakelijk significant. Aan de andere kant moet je in de gaten houden wat je auto je laat zien, want de prijs van een reparatie kan snel oplopen en het gebeurt meestal op het verkeerde moment. U zult blij zijn te weten dat uw Volkswagen Polo 3 af en toe, zeker als het koud is, af en toe normaal kan trillen als gevolg van de koude buitentemperatuur, maar dat betekent niet automatisch dat u vervangen moet worden. of repareer uw motorblok.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 3 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector