Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motor schudt op Volkswagen Polo 8, wat te doen ?

Uw Volkswagen Polo 8 kan trillingen produceren tijdens normaal gebruik, dit is de basis voor het bestaan ​​van een verbrandingsmotor, op het moment van elke explosie zal de motoreenheid van uw auto trillingen veroorzaken, echter om ze een heel mechanisme te beperken is ingesteld om ervoor te zorgen dat ze niet verontrustend voor u zijn. Als het gebeurt, krijg je het gevoel dat je de motor ziet trillen op uw Volkswagen Polo 8 meer dan ooit tevoren is het veiliger om het te repareren, omdat dit een symptoom kan zijn van problemen die in het ergste geval kunnen leiden tot het breken van het motorblok. Daarom hebben we vandaag besloten dit artikel samen te stellen dat u kan helpen onderzoeken of uw motor trilt op Volkswagen Polo 8 verband houdt met een specifiek probleem en hoe u dit kunt oplossen als dit het geval is. Om dat te kunnen doen, zullen we één voor één alle redenen bekijken voor een motor die beweegt op Volkswagen Polo 8, en we zullen eindigen met een kleine conclusie.

ALLE REDENEN VOOR EEN MOTOR DIE trilt OP Volkswagen Polo 8

MOTOR DIE SCHUDT OP Volkswagen Polo 8: KRUKAS POELIE

De eerste oorsprong die je kan bewerkstelligen motor die trilt op Volkswagen Polo 8 is de krukaspoelie. En ja, deze poelie, ook wel de demperpoelie genoemd, is er om de trillingen van je motorblok te verminderen, als het gebarsten is, is het eerste teken dat je motor gaat bewegen, programma om de staat ervan te onderzoeken, want op de lange termijn zal het kan uw motorblok breken.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Polo 4

MOTOR DIE trilt OP Volkswagen Polo 8: MOTOR SILENTBLOCK

Als u het slachtoffer bent geworden van een motor die trilt op de Volkswagen Polo 8, is de kans groot dat sommige van uw motor-silentblocks aan het einde van hun levensduur zijn. Nu is het tijd om te zoeken wanneer de motor beweegt en uit welk onderdeel van uw auto deze komt. Als het een kwestie is van gedempte geluiden wanneer u over verkeersdrempels of oneffenheden in de weg rijdt, kan het zijn dat uw motorsteunen in slechte staat verkeren. Onderzoek dus hun toestand en aarzel niet om ze indien nodig te veranderen.

MOTORtrillingen OP Volkswagen Polo 8: BOUGIEN

Andere scenario’s die uw kunnen bewerkstelligen motor trillen op Volkswagen Polo 8 is als een of meer van uw bougies zijn vuil of levenloos. In deze situatie zal de vonk niet plaatsvinden en daarom zal de explosie in een of meer van uw cilinders niet worden veroorzaakt. Het gevolg is dat je motorblok slecht gaat lopen en trillingen gaat maken, dus kijk goed naar de aansluitingen van je bougies en de staat van de bougies zelf.

MOTOR DIE BEWEEGT OP Volkswagen Polo 8: KAARTASSEN

Tot slot krijg je in sommige gevallen het gevoel dat de trillingen worden veroorzaakt door de motor van onze Volkswagen Polo 8, maar in feite worden ze veroorzaakt door andere delen van de voorkant van je auto. De meest basale situatie is dat uw aandrijfassen gebroken zijn en bewegen, deze trilling zal worden gevoeld in het stuur. Vergeet niet te kijken naar de mate van slijtage van uw aandrijfassen om deze hypothese uit te sluiten.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo, wat te doen?

CONCLUSIE

Het is voorbij, dus je kunt zien dat, in tegenstelling tot wat je zou denken, de motieven voor motortrillingen op de Volkswagen Polo 8 verschillend kunnen zijn, maar ze zijn niet per se ernstig. U moet echter goed opletten wat uw auto u vertelt, want de prijs van een reparatie kan snel stijgen en gebeurt meestal op het verkeerde moment. U zult blij zijn te weten dat uw Volkswagen Polo 8, zeker als het koud is, vaak kan trillen op een normale manier door de koude buitentemperatuur, maar dat betekent niet automatisch dat u uw motorblok moet vervangen of repareren. .

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 8, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector