Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Olielampje Volkswagen Tiguan dat blijft branden

Het in de gaten houden van uw voertuig is de laatste tijd essentieel, inderdaad, als u niet de minimale routine-service ervan uitvoert of als u geen signalen van ongebruikelijkheid overweegt, loopt u een groot risico om te ontdekken dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het onderwerp dat we vandaag zullen behandelen, een van de indicaties dat automobilisten het meest storen is de olielampje op Volkswagen Tiguan . Om u te helpen dit waarschuwingslampje te beoordelen, zullen we eerst zien wat dit oliewaarschuwingslampje op Volkswagen Tiguan-punten is, en vervolgens in een tweede hoe om te gaan als het oliewaarschuwingslampje op Volkswagen Tiguan brandt? .

Olielampje op Volkswagen Tiguan

Rol van het olielicht op Volkswagen Tiguan

Dus we beginnen onze artikelinhoud met het belang van het olielicht op Volkswagen Tiguan . Deze indicator is een van de belangrijkste sensoren van uw dashboard, in werkelijkheid is het met de koelmiddelsensor de enige die dat is als het rood is, moet het eindigen in bescherming van uw motor, en als het rood is, betekent dit dat er een oliedruk problemen , die, indien nodig, in enkele ogenblikken uw motor ernstig kunnen vernielen. Het doel van uw motorolie is om alle tandwielen van uw motor te smeren en de minste wrijving te vermijden, de motor te koelen en afzettingen van vreemde voorwerpen te verwijderen. Hierdoor kunnen al deze componenten werken zonder te breken, een motor die zonder olie draait, gaat maar enkele ogenblikken mee voordat hij kapot gaat. Het is daarom essentieel om altijd voldoende oliepeil en druk te hebben om er zeker van te zijn dat het onder de juiste omstandigheden werkt. Daarom is het belangrijk om de beste olie voor Volkswagen Tiguan te selecteren wanneer u uw olie ververst, dus denk niet twee keer na om onze handleiding te raadplegen om de olie te kiezen die het meest geschikt is voor uw auto.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Tiguan vergrendelen met een lege batterij?

Waarom gaat het olie-waarschuwingslampje op de Volkswagen Tiguan aan?

We gaan nu verder met de verschillende verklaringen van a waarschuwingslampje motorolie dat oplicht op Volkswagen Tiguan . Het kan geel of oranje zijn (afhankelijk van het jaar) of rood. Dit zijn de complicaties die verband houden met dit waarschuwingssignaal:

  • Als uw olielampje brandt maar geel of oranje is , je hebt «geluk», betekent dit dat je oliepeil niet voldoende is.
  • Oliedruksensor probleem: De oliedruksensor die handig is om het oliedrukniveau in de motor van uw Volkswagen Tiguan permanent te controleren, kan ervoor zorgen dat het rode olielampje op uw auto gaat branden. U moet de motor van uw Volkswagen Tiguan onmiddellijk uitschakelen!
  • Oliepomp probleem: Net als bij de druksensor zorgt een probleem met uw oliepomp ervoor dat het rode olielampje op het dashboard van uw Volkswagen Tiguan gaat branden, de olie niet meer correct in uw motor stroomt en het risico op breuk zeer kritiek wordt.

Wat als het olie-indicatielampje op uw Volkswagen Tiguan gaat branden?

We zullen nu proberen u de acties te geven die moeten worden uitgevoerd in het geval van oliewaarschuwingslampje gaat branden of knippert op Volkswagen Tiguan .

Hoe te werk gaan als het oranje of gele olielampje op Volkswagen Tiguan brandt?

Als u het slachtoffer bent van een olie-waarschuwingslampje dat geel of oranje op uw dashboard gaat branden, weet dan dat uw auto dat is niet in direct gevaar rijden met dit licht is echter geen verstandige beslissing omdat het betekent dat u oliepeil is onvoldoende . Het is daarom nodig om controleer het oliepeil zo snel mogelijk en controleer daarna of u geen olielek op Volkswagen Tiguan heeft, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij ons artikel dat naar dit probleem verwijst als dit uw geval is.

Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Volkswagen Tiguan, wat te doen?

Hoe te werk gaan als het rode oliekijkglas brandt op Volkswagen Tiguan?

Het geeft aan dat je een hebt rood olielampje brandt op Volkswagen Tiguan . Het eerste dat u moet doen, is zet uw motor af , of u loopt het risico uw motor te breken. Vervolgens om een ​​automonteur te bellen zodat hij de oorzaak van de storing kan achterhalen en u kan vertellen of het eerder een oliedruksensor defect en kost je dus ongeveer 50 euro aan arbeid, of als het eerder een probleem is oliepomp en dan moet je een paar honderd euro uitgeven (ongeveer 300 €).

Als je meer tutorials over de Volkswagen Tiguan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector