Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Olielampje Volvo S60 die blijft branden

De zorg voor uw voertuig is tegenwoordig van fundamenteel belang, in feite, als u het niet minimaal onderhoudt of als u geen rekening houdt met ongewone signalen, loopt u het risico uw motorvoertuig te verwelken. Dit is precies het onderwerp dat we in dit artikel zullen behandelen, een van de indicatoren die automobilisten het meest stoort, is de olielampje op Volvo S60 . Om u te helpen dit waarschuwingslampje te beoordelen, zullen we eerst ontdekken wat dit oliewaarschuwingslampje op de Volvo S60 betekent, en vervolgens in een tweede hoe verder als het oliewaarschuwingslampje op de Volvo S60 brandt? .

Olielampje op Volvo S60

Rol van het olielampje op de Volvo S60

Dus we beginnen ons artikel met het belang van het olielampje op de Volvo S60 . Dit signaal is een van de belangrijkste sensoren van uw dashboard, in feite is het met de koelmiddelsensor de enige die dat is als het rood is, moet het uw motor beschermen, en als het rood is, betekent dit dat er een oliedruk probleem die, indien nodig, in enkele ogenblikken uw motor ernstig kunnen beschadigen. De werking van uw motorolie is om alle tandwielen van uw motor te smeren en de minste wrijving te vermijden, de motor te koelen en afzettingen van vreemde voorwerpen te verwijderen. Hierdoor kunnen al deze componenten werken zonder te breken, een motor die zonder olie draait, gaat slechts enkele ogenblikken mee voordat hij kapot gaat. Het is daarom van fundamenteel belang om altijd voldoende oliepeil en -druk te hebben om er zeker van te zijn dat het onder de juiste omstandigheden werkt. Daarom is het belangrijk om de beste olie voor de Volvo S60 te kiezen wanneer u uw olie vervangt, dus denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze gids om de olie te kiezen die het meest geschikt is voor uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volvo S60?

Waarom gaat het olie-waarschuwingslampje op de Volvo S60 branden?

We gaan nu verder met de verschillende redenen van een waarschuwingslampje motorolie dat oplicht op de Volvo S60 . Het kan geel of oranje (afhankelijk van het jaar) of rood zijn. Dit zijn de problemen die verband houden met deze waarschuwingsshow:

  • Als uw olielampje brandt maar geel of oranje is , je hebt «geluk», het betekent dat je oliepeil niet voldoende is.
  • Oliedruksensor probleem: De oliedruksensor die wordt gebruikt om het oliedrukniveau in de motor van uw Volvo S60 permanent te bewaken, kan het rode oliewaarschuwingslampje op uw motorvoertuig doen oplichten. U moet de motor van uw Volvo S60 onmiddellijk uitschakelen!
  • Oliepomp probleem: Net als bij de druksensor zorgt een probleem van uw oliepomp ervoor dat het rode olielampje op het dashboard van uw Volvo S60 gaat branden, de olie niet meer effectief in uw motor stroomt en het risico op breuk zeer kritiek wordt.

Wat als het olie-indicatielampje op uw Volvo S60 gaat branden?

We zullen nu proberen u de stappen te geven die moeten worden uitgevoerd in het geval van olie-waarschuwingslampje gaat branden of knippert op de Volvo S60 .

Wat te doen als het oranje of gele olielampje op de Volvo S60 brandt?

Als u het slachtoffer bent van een olie-waarschuwingslampje dat geel of oranje op uw dashboard brandt, weet dan dat uw motorvoertuig dat wel is niet in direct gevaar rijden met dit licht is echter geen verstandige beslissing, omdat het suggereert dat u oliepeil is onvoldoende . Het is bijgevolg noodzakelijk controleer het oliepeil zo snel mogelijk en controleer daarna dat je geen olielek hebt op de Volvo S60, denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen die betrekking heeft op dit probleem als dit jouw geval is.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volvo S60?

Wat te doen als het rode oliekijkglas brandt op de Volvo S60?

Het betekent dat je wel een hebt rood olielampje brandt op Volvo S60 . Het eerste dat u moet doen, is zet uw motor af , of u loopt het risico uw motor te breken. Vervolgens om een ​​technicus te bellen zodat hij de oorzaak van de storing kan detecteren en u kan vertellen of het eerder een oliedruksensor defect en kost je dus ongeveer 50 euro aan arbeid, of als het eerder een probleem is oliepomp en dan moet je een paar honderd euro uitgeven (ongeveer 300 €).

Als je meer tutorials over de Volvo S60 wilt, ga dan naar onze Volvo S60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector